Saturday, July 9, 2011

: : Mencintai tak beerti memiliki : :

Kau menghulurkan salam perkenalan
melalui sahabatku,iaitu sepupumu
ketika itu kita masih lagi di bangku sekolah
maka,bermulalah perkenalan antara kita berdua
semua orang tahu tentang kita
dan kita digelar ‘sweet couple’
hubungan kita seringkali dilanda badai
dua kali berdepan dengan perpisahan
namun, disebabkan rasa sayang terhadap dirimu
kau masih diberi peluang untuk menebus kesilapanmu...

Hubungan kita berjalan seperti biasa
kita sama2 meneruskan cita2 di menara gading
disangka panas sampai ke petang
rupanya hujan di tengah hari
hubungan kita bagai retak menanti belah
tatkala aku keliru dgn perasaanku sendiri
aku meminta untuk dilepaskan...

Aku buntu..aku keliru
tetapi keputusan sudah dibuat
walaupun di fikiranmu, perpisahan itu gara2 pihak ketiga
berkali2 aku menafikan
aku betul2 keliru..aku sangat menyayangi dirimu
tapi hati aku bagai disekat oleh 'sesuatu'
sesuatu yang telah menyebabkan aku melukakan hatimu
aku tidak memberitahu kepada sesiapa tentang apa yang aku fikirkan mengenai sesuatu itu
dan aku tidak diberi peluang untuk menjelaskan padamu...


Perpisahan itu tidak membahagiakan aku
berbulan2 aku memendam perasaan sendiri
sekalipun ada lelaki lain yang ingin berkenalan
aku menolak dengan cara baik
kerana dalam hatiku masih ada dirimu
aku masih tidak dapat melupakan dirimu
aku tidak dapat menafikan perasaanku sendiri
bahawa aku ingin kembali padamu
tetapi hasrat itu aku pendamkan
aku pernah cuba menghubungimu
kadang2 kita ber’sms’
aku melayanmu seperti sahabat
aku mahu semuanya bermula dari awal...

Sebulan yang lalu,aku mendapat berita 
bahawa dirimu sudah bergelar tunangan orang
dan bakal disatukan syawal nanti
berkecai sudah harapanku
harapan yang aku tahu takkan menjadi kenyataan
kau tak mungkin akan menerima diriku
tambahan pula,diriku tidak lagi disukai oleh seluruh keluargamu
kau menjelaskan bahawa dalam keadaan kecewa dengan keputusanku suatu ketika dulu,kau menerima gadis pilihan keluarga
tiada apa lagi yang harus aku pertahankan
melainkan mendoakan kebahagiaan dirimu bersama si dia
dia jodoh yang terbaik untuk dirimu
insan yang pastinya lebih sempurna berbanding diriku...

Ampun dan maaf dipinta atas segala salah sepanjang perhubungan kita
terima kasih untuk 5 tahun yg paling indah
terima kasih kerana pernah menyalamatkan maruah diriku suatu ketika dulu
terima kasih kerana pernah mengajarku erti mencintai dan dicintai
kesetiaan serta kejujuran dalam perhubungan
akan kucoretkan kenangan bersamamu dalam sanubariku ini
agar menjadi yang terindah di dalam hidupku...

Kita hanya merancang, Allah jua yang menentukan
dan perancangan Allah itu yang terbaik
semoga dirimu sentiasa berbahagia di samping orang tersayang
bersama insan yang tulus menyayangimu
selamat pengantin baru
semoga berkekalan hingga akhir hayat...

ikhlas drpd :
insan yg pernah menyayangimu



P/S^1 : Sekadar luahan rasa..walaupun sy tau awk tak akan baca ni..
P/S^2 : Setiap apa yg terjadi pasti ada hikmah di sebaliknya..insyaAllah..
Unedited - Version of myself

Thursday, July 7, 2011

: : Setelah sekian lama menyepi : :

Salam..

Hye semua..hope sihat2 selalu..da sebulan lebih tak update blog..kira lama la jugak kan..and of coz korang mesti tertanya2 pasal pemenang contest tu..fuhhh...sambil tarik nafas panjang2 b4 explain,takot kena marah..tengah pening utk pilih top 100..coz sume penyertaan best2..mata dah berpinar2 mengadap lappy utk finalize..top 100 pon da pening,cane yg top 3 nnt agaknya ea?so,saye mintak korang bersabar ea..bukan senang nak pilih yg terbaik ni..kang salah pilih,macam tak adil pulak kan..iye dak?

Actually,the main reason lama tak update blog sebab JK!jiwa kacau..ada masalah personal sikit..bila dah jiwa kacau,nak online pon malas..sekarang ni tengah try utk pulihkan semangat dan lupakan semuanya..saye kena bangkit utk teruskan kehidupan ni..let bygone be bygone..life must go on,rite?semua yg terjadi ni ada hikmah di sebaliknya..insyaAllah..

P/S : Rasa bersyukur sangat2 di saat saye kesedihan,family dgn member2 still bagi support..thanks sume..cyg korang!!!

Unedited - Version of myself

Wednesday, June 1, 2011

: : CONTEST SEMUA TENTANG 4 : :

 P/S : This is a sticky post. Scroll ke bawah utk baca entry baru. ^^

Salam..ni first time wat contest..just a simple contest..maklumlah, budak baru belajar..anyone can join.. :)

SYARAT-SYARAT :
1). Be my follower.
2). Buat entry "CONTEST SEMUA TENTANG 4".
3). Copy dan letakkan banner kat entry korang.
4). Tag 5 orang member blogger lain, tapi make sure diorang tau ok.
5). Tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni.



1). 4 PERKARA DESCRIBE ABOUT YOURSELF
2). 4 NAMA MANJA KAMU
3). 4 PERKARA BAIK YG KAMU BUAT HARI INI
4). 4 TEMPAT YG NAK SANGAT PERGI
5). 4 BENDA WAJIB BAWA KALAU KELUAR
6). 4 PERKARA TERAKHIR KAMU BUAT SEBELUM JOIN CONTEST INI
7). 4 ORANG PALING KAMU SAYANG DI DUNIA INI
8). 4 JENIS RAGAM MANUSIA KAMU JUMPA HARI INI
9). 4 MISI YG MESTI KAMU CAPAI DALAM TAHUN INI
10). 4 HABIT BURUK KAMU
11). 4 PERKARA YG KAMU FOBIA
12). 4 SEBAB JOIN CONTEST INI


That's all. Senang kan? 
So, join la ramai2. Hadiah adalah misteri. 
Jeng..jeng..jeng.. :)


SELAMAT MENCUBA!!!


Unedited - Version of myself

Sunday, May 22, 2011

: : Akhirnya si bongsu berjauhan dengan family : :

Salam..

Akhirnya, si bongsu a.k.a adikku dah berjauhan dengan family..sebelum ni,x pernah pun berjauhan..kalau ada pun,just g kursus or sewaktu dengannya..tadi gerak dari kajang kol 7 pagi,padahal melaka je pun..tapi,tuan cik empunya diri beria nak gerak awal..so,awal la jadinya..daftar kol 10 lebih,then kemas barang semua..pastu keluar lunch..kol 3 baru la kitorang gerak dari uitm alor gajah..maka,terjadilah aksi mengalirkan air mata antara kami..tambah2 bila si kecik menangis nak ikut cik cu die...

Petang tadi g round melaka dulu b4 bertolak balik..then,dinner..ni pun baru je sampai rumah,terus update..esok 8 jam pulak dalam kereta..going back to kelantan..nasib baik tak payah drive..so, bley r tidoooo je dalam kereta nanti... :)
Unedited - Version of myself

Saturday, May 21, 2011

: : Delay : :

Salam..

Terlebih dahulu saye nak mintak maaf banyak2 sebab tak announce lagi top 100 utk contest tu..tak sempat lagi,sekarang still dlm pemilihan..lately saye busy sikit tolong adik saye uruskan ape yg patut untuk daftar kat uitm melaka esok..temankan die wat medical check up,bukak akaun bank,beli barang2 keperluan..so,saye sebagai kakak yg baik kena la tolong urus semua..ceh,naik lif tekan sendiri..:D

Ape2 pun saye akan announce top 100 bile dah setel shortlisted 100 drpd 300..so far,dah rambang mata sebab semua penyertaan hebat belaka..saye sendiri tak tahu nak pilih yg mana..but,i'll try my best to select the best...

P/S : Baru seminggu balik rumah, tapi rasa berat dah naik..ape kes?habis laa camni...
Unedited - Version of myself

Sunday, May 15, 2011

: : Contest dah tamat : :

Salam...

Mentang2 dok kat rumah, nak update blog pun malas tak berapa nak rajin..kalo dah mengadap novel, memang laa.. :)

Hari ni 15 mei..dan seperti yg dijanjikan, hari ni last day untuk contest "SEMUA TENTANG 4"..alhamdulillah, sambutan sangat2 menggalakkan..blogger yg join ada la lebih kurang 300..fuhhh, memang agak mencabar nak kena pilih yg terbaik..setakat ni saye dalam proses utk pilih 100 terbaik..then, akan wat shortlisted 50,10,5 n lastly top 3..tapi,korang jangan risau..setiap yg terpilih,saye akan announce kat sini..drpd top 100 sampai la top 3..i'll try my best utk pilih penyertaan yg terbaik..harap2 semuanya ok la ye..

PENYERTAAN DITUTUP!!!


Unedited - Version of myself

Wednesday, May 11, 2011

: : Home sweet home : :

Salam..

Alhamdulillah..dah selamat sampai rumah kol 5 p.m tadi...sangat hepi sebab dah 5 bulan tak jejak kaki kat rumah..dah jumpa kucing2 kesayangan..weee~

Tapi agak kecewa sebab x sempat jumpa die tadi..tak de rezeki nak jumpa..die lambat sampai..bas da gerak baru die sampai..die ckp nak bagi something..cian die..x pe awk..nanti2 kita jumpa ea... :)

P/S : Dah start finalize contest...
Unedited - Version of myself

Monday, May 9, 2011

: : Pengumuman perubahan tarikh tutup contest : :

Salam..

Maka dengan ini saye..ceh,macam nak umum hari raya je..puasa pun belum..tema warna untuk raya pun belum decide lagi..

Ok..kembali pada topik..semalam tengok komen2 contest tu..sambutan sangat memberangsangkan..setakat ni,dekat 300 orang yg join..fuh!dapat tugas baru ni..semalam just godek2 entry korang..hari ni baru nak start finalize..dan saye dah wat keputusan untuk ubah tarikh tutup..sepatutnya sampai 31 mei ni kan..nak ubah kpd 15 MEI 2011 iaitu 2 minggu lebih awal..sebab ramai sangat..kena la pilih entry terbaik kan..lagipun ni first contest yg saye anjurkan...so,nak bagi semua orang puas hati..sambutan memang di luar jangkaan..tak expect langsung..ingatkan tak ramai yg nak join..biasalah,contest cikai2 je ni..

Pape pun,thanks kepada sesiapa yg dah join..thanks u oll..sesiapa yg still nak join,silakan..korang ada masa lebih kurang seminggu je lagi.. :)

P/S : Tinggalkan link entry penuh korang tau..bukan link blog...

Unedited - Version of myself

Sunday, May 8, 2011

: : Hepi mother's day mama! : :

Who should I give my love to?
My respect and my honor to
Who should I pay good mind to?
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hold you
And clean you and clothes you
Who used to feed you?
And always be with you
When you were sick
Stay up all night
Holding you tight
That's right no other
Your mother (My mother)

Who should I take good care of?
Giving all my love
Who should I think most of?
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hear you
Before you could talk
Who used to hold you?

Before you could walk
And when you fell who picked you up
Clean your cut
No one but your mother
My mother

Who should I stay right close to?
Listen most to
Never say no to
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hug you
And buy you new clothes
comb your hair
And blow your nose
And when you cry
Who wiped your tears?
Knows your fears
Who really cares?
My mother

Say Alhamdulillah
Thank you Allah
Thank you Allah
For my mother.

Korang semua dah wish kat ibu masing2?mestilah dah kan..pada sesiapa yg belum wish,silalah wish sekarang..saye tadi pun wish lambat..maklumlah busy prepare untuk exam..dah mintak maaf dengan mama coz wish lambat..jwpn mama saye "mama dah tahu kakak mesti bz td"...hehe..sowi mama...tahun ni tak dapat celebrate..tahun2 lepas celebrate ramai2..takpe,nanti kakak balik nanti kita pegi jalan2 dan celebrate okey!

Jangan tunggu hari ibu je baru nak cakap yg kita sayang ibu kita..tiap2 hari kita tunjukkan kasih sayang kita kepada ibu ayah tersayang...


HEPI MOTHER'S DAY MAMA!!!

Thanks for everything..u're the best mom in the world..
i love u mama!!muahx!!!

P/S : Kasih ayah tiada bandingan..kasih ibu membawa ke syurga..
Unedited - Version of myself

Saturday, July 9, 2011

: : Mencintai tak beerti memiliki : :

Kau menghulurkan salam perkenalan
melalui sahabatku,iaitu sepupumu
ketika itu kita masih lagi di bangku sekolah
maka,bermulalah perkenalan antara kita berdua
semua orang tahu tentang kita
dan kita digelar ‘sweet couple’
hubungan kita seringkali dilanda badai
dua kali berdepan dengan perpisahan
namun, disebabkan rasa sayang terhadap dirimu
kau masih diberi peluang untuk menebus kesilapanmu...

Hubungan kita berjalan seperti biasa
kita sama2 meneruskan cita2 di menara gading
disangka panas sampai ke petang
rupanya hujan di tengah hari
hubungan kita bagai retak menanti belah
tatkala aku keliru dgn perasaanku sendiri
aku meminta untuk dilepaskan...

Aku buntu..aku keliru
tetapi keputusan sudah dibuat
walaupun di fikiranmu, perpisahan itu gara2 pihak ketiga
berkali2 aku menafikan
aku betul2 keliru..aku sangat menyayangi dirimu
tapi hati aku bagai disekat oleh 'sesuatu'
sesuatu yang telah menyebabkan aku melukakan hatimu
aku tidak memberitahu kepada sesiapa tentang apa yang aku fikirkan mengenai sesuatu itu
dan aku tidak diberi peluang untuk menjelaskan padamu...


Perpisahan itu tidak membahagiakan aku
berbulan2 aku memendam perasaan sendiri
sekalipun ada lelaki lain yang ingin berkenalan
aku menolak dengan cara baik
kerana dalam hatiku masih ada dirimu
aku masih tidak dapat melupakan dirimu
aku tidak dapat menafikan perasaanku sendiri
bahawa aku ingin kembali padamu
tetapi hasrat itu aku pendamkan
aku pernah cuba menghubungimu
kadang2 kita ber’sms’
aku melayanmu seperti sahabat
aku mahu semuanya bermula dari awal...

Sebulan yang lalu,aku mendapat berita 
bahawa dirimu sudah bergelar tunangan orang
dan bakal disatukan syawal nanti
berkecai sudah harapanku
harapan yang aku tahu takkan menjadi kenyataan
kau tak mungkin akan menerima diriku
tambahan pula,diriku tidak lagi disukai oleh seluruh keluargamu
kau menjelaskan bahawa dalam keadaan kecewa dengan keputusanku suatu ketika dulu,kau menerima gadis pilihan keluarga
tiada apa lagi yang harus aku pertahankan
melainkan mendoakan kebahagiaan dirimu bersama si dia
dia jodoh yang terbaik untuk dirimu
insan yang pastinya lebih sempurna berbanding diriku...

Ampun dan maaf dipinta atas segala salah sepanjang perhubungan kita
terima kasih untuk 5 tahun yg paling indah
terima kasih kerana pernah menyalamatkan maruah diriku suatu ketika dulu
terima kasih kerana pernah mengajarku erti mencintai dan dicintai
kesetiaan serta kejujuran dalam perhubungan
akan kucoretkan kenangan bersamamu dalam sanubariku ini
agar menjadi yang terindah di dalam hidupku...

Kita hanya merancang, Allah jua yang menentukan
dan perancangan Allah itu yang terbaik
semoga dirimu sentiasa berbahagia di samping orang tersayang
bersama insan yang tulus menyayangimu
selamat pengantin baru
semoga berkekalan hingga akhir hayat...

ikhlas drpd :
insan yg pernah menyayangimu



P/S^1 : Sekadar luahan rasa..walaupun sy tau awk tak akan baca ni..
P/S^2 : Setiap apa yg terjadi pasti ada hikmah di sebaliknya..insyaAllah..

Thursday, July 7, 2011

: : Setelah sekian lama menyepi : :

Salam..

Hye semua..hope sihat2 selalu..da sebulan lebih tak update blog..kira lama la jugak kan..and of coz korang mesti tertanya2 pasal pemenang contest tu..fuhhh...sambil tarik nafas panjang2 b4 explain,takot kena marah..tengah pening utk pilih top 100..coz sume penyertaan best2..mata dah berpinar2 mengadap lappy utk finalize..top 100 pon da pening,cane yg top 3 nnt agaknya ea?so,saye mintak korang bersabar ea..bukan senang nak pilih yg terbaik ni..kang salah pilih,macam tak adil pulak kan..iye dak?

Actually,the main reason lama tak update blog sebab JK!jiwa kacau..ada masalah personal sikit..bila dah jiwa kacau,nak online pon malas..sekarang ni tengah try utk pulihkan semangat dan lupakan semuanya..saye kena bangkit utk teruskan kehidupan ni..let bygone be bygone..life must go on,rite?semua yg terjadi ni ada hikmah di sebaliknya..insyaAllah..

P/S : Rasa bersyukur sangat2 di saat saye kesedihan,family dgn member2 still bagi support..thanks sume..cyg korang!!!

Wednesday, June 1, 2011

: : CONTEST SEMUA TENTANG 4 : :

 P/S : This is a sticky post. Scroll ke bawah utk baca entry baru. ^^

Salam..ni first time wat contest..just a simple contest..maklumlah, budak baru belajar..anyone can join.. :)

SYARAT-SYARAT :
1). Be my follower.
2). Buat entry "CONTEST SEMUA TENTANG 4".
3). Copy dan letakkan banner kat entry korang.
4). Tag 5 orang member blogger lain, tapi make sure diorang tau ok.
5). Tinggalkan link entry korang di ruangan komen bawah ni.



1). 4 PERKARA DESCRIBE ABOUT YOURSELF
2). 4 NAMA MANJA KAMU
3). 4 PERKARA BAIK YG KAMU BUAT HARI INI
4). 4 TEMPAT YG NAK SANGAT PERGI
5). 4 BENDA WAJIB BAWA KALAU KELUAR
6). 4 PERKARA TERAKHIR KAMU BUAT SEBELUM JOIN CONTEST INI
7). 4 ORANG PALING KAMU SAYANG DI DUNIA INI
8). 4 JENIS RAGAM MANUSIA KAMU JUMPA HARI INI
9). 4 MISI YG MESTI KAMU CAPAI DALAM TAHUN INI
10). 4 HABIT BURUK KAMU
11). 4 PERKARA YG KAMU FOBIA
12). 4 SEBAB JOIN CONTEST INI


That's all. Senang kan? 
So, join la ramai2. Hadiah adalah misteri. 
Jeng..jeng..jeng.. :)


SELAMAT MENCUBA!!!

Sunday, May 22, 2011

: : Akhirnya si bongsu berjauhan dengan family : :

Salam..

Akhirnya, si bongsu a.k.a adikku dah berjauhan dengan family..sebelum ni,x pernah pun berjauhan..kalau ada pun,just g kursus or sewaktu dengannya..tadi gerak dari kajang kol 7 pagi,padahal melaka je pun..tapi,tuan cik empunya diri beria nak gerak awal..so,awal la jadinya..daftar kol 10 lebih,then kemas barang semua..pastu keluar lunch..kol 3 baru la kitorang gerak dari uitm alor gajah..maka,terjadilah aksi mengalirkan air mata antara kami..tambah2 bila si kecik menangis nak ikut cik cu die...

Petang tadi g round melaka dulu b4 bertolak balik..then,dinner..ni pun baru je sampai rumah,terus update..esok 8 jam pulak dalam kereta..going back to kelantan..nasib baik tak payah drive..so, bley r tidoooo je dalam kereta nanti... :)

Saturday, May 21, 2011

: : Delay : :

Salam..

Terlebih dahulu saye nak mintak maaf banyak2 sebab tak announce lagi top 100 utk contest tu..tak sempat lagi,sekarang still dlm pemilihan..lately saye busy sikit tolong adik saye uruskan ape yg patut untuk daftar kat uitm melaka esok..temankan die wat medical check up,bukak akaun bank,beli barang2 keperluan..so,saye sebagai kakak yg baik kena la tolong urus semua..ceh,naik lif tekan sendiri..:D

Ape2 pun saye akan announce top 100 bile dah setel shortlisted 100 drpd 300..so far,dah rambang mata sebab semua penyertaan hebat belaka..saye sendiri tak tahu nak pilih yg mana..but,i'll try my best to select the best...

P/S : Baru seminggu balik rumah, tapi rasa berat dah naik..ape kes?habis laa camni...

Sunday, May 15, 2011

: : Contest dah tamat : :

Salam...

Mentang2 dok kat rumah, nak update blog pun malas tak berapa nak rajin..kalo dah mengadap novel, memang laa.. :)

Hari ni 15 mei..dan seperti yg dijanjikan, hari ni last day untuk contest "SEMUA TENTANG 4"..alhamdulillah, sambutan sangat2 menggalakkan..blogger yg join ada la lebih kurang 300..fuhhh, memang agak mencabar nak kena pilih yg terbaik..setakat ni saye dalam proses utk pilih 100 terbaik..then, akan wat shortlisted 50,10,5 n lastly top 3..tapi,korang jangan risau..setiap yg terpilih,saye akan announce kat sini..drpd top 100 sampai la top 3..i'll try my best utk pilih penyertaan yg terbaik..harap2 semuanya ok la ye..

PENYERTAAN DITUTUP!!!

Wednesday, May 11, 2011

: : Home sweet home : :

Salam..

Alhamdulillah..dah selamat sampai rumah kol 5 p.m tadi...sangat hepi sebab dah 5 bulan tak jejak kaki kat rumah..dah jumpa kucing2 kesayangan..weee~

Tapi agak kecewa sebab x sempat jumpa die tadi..tak de rezeki nak jumpa..die lambat sampai..bas da gerak baru die sampai..die ckp nak bagi something..cian die..x pe awk..nanti2 kita jumpa ea... :)

P/S : Dah start finalize contest...

Monday, May 9, 2011

: : Pengumuman perubahan tarikh tutup contest : :

Salam..

Maka dengan ini saye..ceh,macam nak umum hari raya je..puasa pun belum..tema warna untuk raya pun belum decide lagi..

Ok..kembali pada topik..semalam tengok komen2 contest tu..sambutan sangat memberangsangkan..setakat ni,dekat 300 orang yg join..fuh!dapat tugas baru ni..semalam just godek2 entry korang..hari ni baru nak start finalize..dan saye dah wat keputusan untuk ubah tarikh tutup..sepatutnya sampai 31 mei ni kan..nak ubah kpd 15 MEI 2011 iaitu 2 minggu lebih awal..sebab ramai sangat..kena la pilih entry terbaik kan..lagipun ni first contest yg saye anjurkan...so,nak bagi semua orang puas hati..sambutan memang di luar jangkaan..tak expect langsung..ingatkan tak ramai yg nak join..biasalah,contest cikai2 je ni..

Pape pun,thanks kepada sesiapa yg dah join..thanks u oll..sesiapa yg still nak join,silakan..korang ada masa lebih kurang seminggu je lagi.. :)

P/S : Tinggalkan link entry penuh korang tau..bukan link blog...

Sunday, May 8, 2011

: : Hepi mother's day mama! : :

Who should I give my love to?
My respect and my honor to
Who should I pay good mind to?
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hold you
And clean you and clothes you
Who used to feed you?
And always be with you
When you were sick
Stay up all night
Holding you tight
That's right no other
Your mother (My mother)

Who should I take good care of?
Giving all my love
Who should I think most of?
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hear you
Before you could talk
Who used to hold you?

Before you could walk
And when you fell who picked you up
Clean your cut
No one but your mother
My mother

Who should I stay right close to?
Listen most to
Never say no to
After Allah
And Rasulullah

Comes your mother
Who next? Your mother
Who next? Your mother
And then your father

Cause who used to hug you
And buy you new clothes
comb your hair
And blow your nose
And when you cry
Who wiped your tears?
Knows your fears
Who really cares?
My mother

Say Alhamdulillah
Thank you Allah
Thank you Allah
For my mother.

Korang semua dah wish kat ibu masing2?mestilah dah kan..pada sesiapa yg belum wish,silalah wish sekarang..saye tadi pun wish lambat..maklumlah busy prepare untuk exam..dah mintak maaf dengan mama coz wish lambat..jwpn mama saye "mama dah tahu kakak mesti bz td"...hehe..sowi mama...tahun ni tak dapat celebrate..tahun2 lepas celebrate ramai2..takpe,nanti kakak balik nanti kita pegi jalan2 dan celebrate okey!

Jangan tunggu hari ibu je baru nak cakap yg kita sayang ibu kita..tiap2 hari kita tunjukkan kasih sayang kita kepada ibu ayah tersayang...


HEPI MOTHER'S DAY MAMA!!!

Thanks for everything..u're the best mom in the world..
i love u mama!!muahx!!!

P/S : Kasih ayah tiada bandingan..kasih ibu membawa ke syurga..