Thursday, October 21, 2010

: : Bengang to the power of infinity : :

Bengang giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nak tau nape???bengang giler nih...tp x tau sape yg patut dipersalahkn skang ni..tarikh final exam kena postpone...smlm rumate gtau ada ura2 ckp final exam kena postpone, tp x sure lg..td memo da naik..n mmg kompem kena postpone!!!sepatutnya exam start 8/11..tp yg 8 n 9hb kena postpone ke 22 n 23hb...sepatutnya 22hb da start cuti..tp disebabkan ada golongan org I*D*A yg nk cuti lebih utk celebrate raya diorg sampai siap bwk ke kementerian, maka sgt la menyusahkan org lain..padahal raya diorg 5hb kowt, time tu da seminggu stdy week, nk tambah lg cuti nape...org bagi cuti raya pn da kira ok la tu..kitorg yg raya haji pn x balik...kesian giler kat budak2 sabah n sarawak..da beli tiket awal2 dgn harapan dpt tiket murah sket, skali kena beli tiket lain n yg da beli totally burn camtu je...sucksss!!!

Habis spoil plan ak...ingat pas last paper 18hb nk gerak balik ngan abg n kak ipar..sekali da jd camni..eeeiii, sgt geram..kalo balik 18hb, paper 22hb..serba salah plak..td lepas geram call mama..mama ckp kalo nk balik, balik 18hb..x tau r lg cane..huhu...

Last words ---> SAYA SANGAT BENGANG!!!!!!!




Unedited - Version of myself

No comments:

Thursday, October 21, 2010

: : Bengang to the power of infinity : :

Bengang giler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nak tau nape???bengang giler nih...tp x tau sape yg patut dipersalahkn skang ni..tarikh final exam kena postpone...smlm rumate gtau ada ura2 ckp final exam kena postpone, tp x sure lg..td memo da naik..n mmg kompem kena postpone!!!sepatutnya exam start 8/11..tp yg 8 n 9hb kena postpone ke 22 n 23hb...sepatutnya 22hb da start cuti..tp disebabkan ada golongan org I*D*A yg nk cuti lebih utk celebrate raya diorg sampai siap bwk ke kementerian, maka sgt la menyusahkan org lain..padahal raya diorg 5hb kowt, time tu da seminggu stdy week, nk tambah lg cuti nape...org bagi cuti raya pn da kira ok la tu..kitorg yg raya haji pn x balik...kesian giler kat budak2 sabah n sarawak..da beli tiket awal2 dgn harapan dpt tiket murah sket, skali kena beli tiket lain n yg da beli totally burn camtu je...sucksss!!!

Habis spoil plan ak...ingat pas last paper 18hb nk gerak balik ngan abg n kak ipar..sekali da jd camni..eeeiii, sgt geram..kalo balik 18hb, paper 22hb..serba salah plak..td lepas geram call mama..mama ckp kalo nk balik, balik 18hb..x tau r lg cane..huhu...

Last words ---> SAYA SANGAT BENGANG!!!!!!!



No comments: