Sunday, October 24, 2010

: : Hang out vs seminar : ;

Khamis lepas, saye sedih n bengang..tp ari jumaat saye sgt hepi....weee~ Kuar ngan my besties, eva n ayu..kitorg g the mines jerrr..hehe..alkisahnya cam ni, last month kot kalo x silap..ada sorang promoter ni promote buku pakej the mines..mcm2 ada dlm tu, outdoor n indoor..kalo total up sume maunye beratus2, tapi kitorg just kena bayar rm40..caye x??kitorg pk bnyk kali gak, n at last beli buku kupon tu..tp yg kitorg jadi musykil, selalu sgt nampak promoter tu kat upm ni..ari tu dia ckp just bwk utk 15 student je coz benda tu limited..kitorang pn cam agak musykil gak r..then, plan nk kuar g the mines utk kompemkan ke'valid'an benda tu..kalo x btol, senang nk attack sementara promoter tu ada kt sini lg..hehe...nk kuar sblum ni, x sempat coz bz ngan test n assignment..plan nk kuar ari ni, last b4 final exam..

Habis kelas kol dekat kol 10, tggu bas kol 10.30 baru ada..kitorang lepak kt the mines smpai la kol 9 mlm..ish2..anak sape2 la ni..hehe..nk tau kitorang wtpe??check it out... =)

Sampai je the mines, terus serbu MC'd coz sume lapar..huhu...

.....

Next, tgk wayang..x de cite yg best..so, kitorang decide tgk cite "Sammy's Adventure" kol 12.10..kadang2 tgk cite kartun pe salahnya kn..hehe..best gak r cite sal turtle tu..Sammy n Sally...so cute!!hehe...


.....

Masuk kedai buku..jumpa 1 novel nih..cinta 3 suku..banyak kali gak ambik n letak coz x kompem nk beli ke x..last2 beli gak...hahaha..padan muka..sape suruh pandai2 masuk kedai tu, ko tu mmg hantu novel....hehehe...

.....

Kitorang g kaunter yg the mines cruise utk tau benda tu btol ke x..seb baik benda tu valid..kalo x, nasib r akak promoter tu kena ngan kitorg (bajet berani r konon)...hehe..time tu ada gak student UPM lain..so, muat r 1 cruise + ada 1 family lain..kitorang naik cruise pusing2 tasik the mines...dlm 20 minit camtu r..


.....

Lepas tension kat play zone..mcm2 game ada kat situ..kitorang main lumba kereta, lumba motor, lumba basikal n main drum...


.....

Misi sterusnya..karaoke...hehehe...sgt best bila dpt me'nyumbang'kan..mmg penyanyi d malaysia ni x leh cari mkn la pasni..hahaha...sejam kitorang melalak dlm tu..n bape puluh lagu kitorang hemtam...hehe...sampai sakit tekak kowt... :-p



.....

Melantak kat secret recipe...

.....

Tgk show kat the mines wonderland..persembahan air pancut berirama..mmg smart giler ah...


.....

Beli barang2 kt giant...

.....

Kuar dari the mines terus ada pakcik2 driver teksi..ramai lak tu..kitorang blur, x tau nk pilih mana 1..ada sorang pakcik ni ckp rm15 smpai kt kolej..kitorang pn setuju je la coz da mlm mmg mahal sket..ada plak sorang pakcik ni marah2 coz kitorang x jd ngan dia..rezeki masing2 la wahai pakcik terhormat....

.....

Sampai bilik kol 10.30 daaaa....penat tp sy sgt enjoy...........!!



Ok, next cite ari sabtu plak..pagi smlm ada seminar keusahawanan utk subjek asas keusahawanan..saye da pegi yg ari tu, so kalo x pegi pn x kisah sebenarnya..tp disebabkan member saye x de kwn, so temankn la dia pegi..start kol 8.30 pagi sampai 1 ptg..agak membosankan coz sesi ceramah sama je yg cam ari tu..saye pn start r wat jahat, dgr radio..kejap2 je dgr ceramah..kikiki....










Unedited - Version of myself

No comments:

Sunday, October 24, 2010

: : Hang out vs seminar : ;

Khamis lepas, saye sedih n bengang..tp ari jumaat saye sgt hepi....weee~ Kuar ngan my besties, eva n ayu..kitorg g the mines jerrr..hehe..alkisahnya cam ni, last month kot kalo x silap..ada sorang promoter ni promote buku pakej the mines..mcm2 ada dlm tu, outdoor n indoor..kalo total up sume maunye beratus2, tapi kitorg just kena bayar rm40..caye x??kitorg pk bnyk kali gak, n at last beli buku kupon tu..tp yg kitorg jadi musykil, selalu sgt nampak promoter tu kat upm ni..ari tu dia ckp just bwk utk 15 student je coz benda tu limited..kitorang pn cam agak musykil gak r..then, plan nk kuar g the mines utk kompemkan ke'valid'an benda tu..kalo x btol, senang nk attack sementara promoter tu ada kt sini lg..hehe...nk kuar sblum ni, x sempat coz bz ngan test n assignment..plan nk kuar ari ni, last b4 final exam..

Habis kelas kol dekat kol 10, tggu bas kol 10.30 baru ada..kitorang lepak kt the mines smpai la kol 9 mlm..ish2..anak sape2 la ni..hehe..nk tau kitorang wtpe??check it out... =)

Sampai je the mines, terus serbu MC'd coz sume lapar..huhu...

.....

Next, tgk wayang..x de cite yg best..so, kitorang decide tgk cite "Sammy's Adventure" kol 12.10..kadang2 tgk cite kartun pe salahnya kn..hehe..best gak r cite sal turtle tu..Sammy n Sally...so cute!!hehe...


.....

Masuk kedai buku..jumpa 1 novel nih..cinta 3 suku..banyak kali gak ambik n letak coz x kompem nk beli ke x..last2 beli gak...hahaha..padan muka..sape suruh pandai2 masuk kedai tu, ko tu mmg hantu novel....hehehe...

.....

Kitorang g kaunter yg the mines cruise utk tau benda tu btol ke x..seb baik benda tu valid..kalo x, nasib r akak promoter tu kena ngan kitorg (bajet berani r konon)...hehe..time tu ada gak student UPM lain..so, muat r 1 cruise + ada 1 family lain..kitorang naik cruise pusing2 tasik the mines...dlm 20 minit camtu r..


.....

Lepas tension kat play zone..mcm2 game ada kat situ..kitorang main lumba kereta, lumba motor, lumba basikal n main drum...


.....

Misi sterusnya..karaoke...hehehe...sgt best bila dpt me'nyumbang'kan..mmg penyanyi d malaysia ni x leh cari mkn la pasni..hahaha...sejam kitorang melalak dlm tu..n bape puluh lagu kitorang hemtam...hehe...sampai sakit tekak kowt... :-p



.....

Melantak kat secret recipe...

.....

Tgk show kat the mines wonderland..persembahan air pancut berirama..mmg smart giler ah...


.....

Beli barang2 kt giant...

.....

Kuar dari the mines terus ada pakcik2 driver teksi..ramai lak tu..kitorang blur, x tau nk pilih mana 1..ada sorang pakcik ni ckp rm15 smpai kt kolej..kitorang pn setuju je la coz da mlm mmg mahal sket..ada plak sorang pakcik ni marah2 coz kitorang x jd ngan dia..rezeki masing2 la wahai pakcik terhormat....

.....

Sampai bilik kol 10.30 daaaa....penat tp sy sgt enjoy...........!!



Ok, next cite ari sabtu plak..pagi smlm ada seminar keusahawanan utk subjek asas keusahawanan..saye da pegi yg ari tu, so kalo x pegi pn x kisah sebenarnya..tp disebabkan member saye x de kwn, so temankn la dia pegi..start kol 8.30 pagi sampai 1 ptg..agak membosankan coz sesi ceramah sama je yg cam ari tu..saye pn start r wat jahat, dgr radio..kejap2 je dgr ceramah..kikiki....









No comments: