Thursday, January 13, 2011

: : FESTIK 2011 dan amanah : :

Salam..


Mesti korang tertanya2 ape benda FESTIK tu kan..actually, FESTIK ni short form for festival teater interkolej..saye start join event ni masa sem 2 last year..hepi, tapi bila da kena submit kije pape memang stress..saye ni krew biasa je, bkn pelakon ok..kikiki..dulu masa nk join kena interview bagai tau, kira bkn senang la nk join..pastu selected la as one of krew publisiti..ari isnin lepas, ada interview utk budak2 junior..saye disuruh utk interview diorg..mula2 cuak gak coz x tau nk tanye ape..last2 saye tnye balik ape yg saye kena last year..kejam x?x kan...hihihi..

Semalam, lepas balik kelas kol 10.30, ada meeting utk pembubaran produksi FESTIK last year n pelantikan jawatan baru..saye tengah syok borak ngan member..tibe2, ketua publisti-fiqa...aik, salah dengar ke ape ni..memang x expect giler kowt..tapi, da orang bagi kepercayaan kat kita kan..so, kena jalankan tugas sebaiknya..bawah saye ada 4 org junior, 3 lelaki 1 perempuan..malam ni next meeting, so kita tengok la camne k..kitorang ada masa lebih kurang sebulan b4 pementasan..kalo tolak2 cuti, dalam 2 minggu lebih je...

P/S : Da lama x jadi ketua nih..insyaAllah, i'll do the best...


Unedited - Version of myself

No comments:

Thursday, January 13, 2011

: : FESTIK 2011 dan amanah : :

Salam..


Mesti korang tertanya2 ape benda FESTIK tu kan..actually, FESTIK ni short form for festival teater interkolej..saye start join event ni masa sem 2 last year..hepi, tapi bila da kena submit kije pape memang stress..saye ni krew biasa je, bkn pelakon ok..kikiki..dulu masa nk join kena interview bagai tau, kira bkn senang la nk join..pastu selected la as one of krew publisiti..ari isnin lepas, ada interview utk budak2 junior..saye disuruh utk interview diorg..mula2 cuak gak coz x tau nk tanye ape..last2 saye tnye balik ape yg saye kena last year..kejam x?x kan...hihihi..

Semalam, lepas balik kelas kol 10.30, ada meeting utk pembubaran produksi FESTIK last year n pelantikan jawatan baru..saye tengah syok borak ngan member..tibe2, ketua publisti-fiqa...aik, salah dengar ke ape ni..memang x expect giler kowt..tapi, da orang bagi kepercayaan kat kita kan..so, kena jalankan tugas sebaiknya..bawah saye ada 4 org junior, 3 lelaki 1 perempuan..malam ni next meeting, so kita tengok la camne k..kitorang ada masa lebih kurang sebulan b4 pementasan..kalo tolak2 cuti, dalam 2 minggu lebih je...

P/S : Da lama x jadi ketua nih..insyaAllah, i'll do the best...

No comments: