Friday, January 7, 2011

: : Room alone : :

Salam..

Yg biasa kita sume dengar home alone kan..tapi saye kali ni room alone..sbb my rumate balik..biasanye wiken saye akan balik umah abg kat kajang, n rumate saye plak kat bangi..mentang2 la umah kitorg dekat je kan..sem ni saye ada koko setiap pagi sabtu..kalo last sem, asal wiken je mesti bilik kitorg kosong..so, org yg nk jmpa kitorg pn da faham..weee~

P/S : Smpai hati kamu cik rumate tinggal saye sorang2 kat sini (wat ayat sedih sket)...


Unedited - Version of myself

4 comments:

~azua atira~ said...

hahaha...sape suh amik koko lambt sgt...klu x bilik kt tu yg tinggal sorg2 skrg...

cik fiqa said...

haha..saje ambik lambat2...kikiki...

NuSaNa NoSa 91 said...

aiikkk?? kt UPM, koko ari sabtu ea?? kt u keen, tiap2 ptg rabu.. so, bleh la blek ujung minggu~~ ^_^

cik fiqa said...

yup..koko setiap sabtu..bleh pilih pagi or ptg..tu la, org da habis koko awal2 saye sem ni last da..hehe...

Friday, January 7, 2011

: : Room alone : :

Salam..

Yg biasa kita sume dengar home alone kan..tapi saye kali ni room alone..sbb my rumate balik..biasanye wiken saye akan balik umah abg kat kajang, n rumate saye plak kat bangi..mentang2 la umah kitorg dekat je kan..sem ni saye ada koko setiap pagi sabtu..kalo last sem, asal wiken je mesti bilik kitorg kosong..so, org yg nk jmpa kitorg pn da faham..weee~

P/S : Smpai hati kamu cik rumate tinggal saye sorang2 kat sini (wat ayat sedih sket)...

4 comments:

~azua atira~ said...

hahaha...sape suh amik koko lambt sgt...klu x bilik kt tu yg tinggal sorg2 skrg...

cik fiqa said...

haha..saje ambik lambat2...kikiki...

NuSaNa NoSa 91 said...

aiikkk?? kt UPM, koko ari sabtu ea?? kt u keen, tiap2 ptg rabu.. so, bleh la blek ujung minggu~~ ^_^

cik fiqa said...

yup..koko setiap sabtu..bleh pilih pagi or ptg..tu la, org da habis koko awal2 saye sem ni last da..hehe...