Tuesday, January 11, 2011

: : Yeay..ada improvement sket : :


Actually, just nk gtau yg saye da pandai wat cam kat atas ni..mesti korang ckp, "ape la org lain da berzaman reti wat"..nk kecoh2 plak minah ni kan..maaflah, saye ni memang jakun sket..(nah, ambik ko..da highlight besar2 tu)..i have to admit it..maklumlah, budak baru belajar kan..hehe..pape pun, thanks kat member saye yg ajar wat benda ni..kira cam cgu saye la..dia da expert bab2 blog ni..so, saye selalu refer kat dia..THANKS IL!!!

P/S : Tgk la status kt fb atas tu..luahan hati..bkn rekaan semata2 tau... =)
 


Unedited - Version of myself

No comments:

Tuesday, January 11, 2011

: : Yeay..ada improvement sket : :


Actually, just nk gtau yg saye da pandai wat cam kat atas ni..mesti korang ckp, "ape la org lain da berzaman reti wat"..nk kecoh2 plak minah ni kan..maaflah, saye ni memang jakun sket..(nah, ambik ko..da highlight besar2 tu)..i have to admit it..maklumlah, budak baru belajar kan..hehe..pape pun, thanks kat member saye yg ajar wat benda ni..kira cam cgu saye la..dia da expert bab2 blog ni..so, saye selalu refer kat dia..THANKS IL!!!

P/S : Tgk la status kt fb atas tu..luahan hati..bkn rekaan semata2 tau... =)
 

No comments: