Monday, February 14, 2011

: : Ada menyusahkan hidup engkau ke??? : :

Ni wat saye naik hangin nih..
tadi ada sorang hamba Allah ni comment kat one of my post..
x yah la mention dia komen ape..
da delete pon.. 
oit, meh chek nak habaq sket nih..
"ak ada menyusahkan hidup ko ke?suke hati la aku nk wat entry sal ape pon..suke hati la aku nk kemaruk laki ke kemaruk ape pon..yg ko sibuk pehal..bukan aku suh ko jadi laki aku pon..blog ni blog aku, suka hati aku la..yg ko sibuk yg bagi ayat yg menyentap jiwa raga aku pehal weh?walaupun ak x tau ko sape, lantak ah..janji aku puas hati..ko yg wat aku cakap kasar ngan ko..kalo ko manusia yg ada perasaan, ko akan mintak maaf n tarik balik kata2 ko tu..pape pon, thanks sgt2 atas komen ko yg 'sgt membina' tu...!"

P/S^1 : Tak suke cari pasal ngan orang lain..
P/S^2 :  Tak akan marah tak bersebab..
P/S^3 : Sape yg makan cili, dia yg terasa pedasnya..


Unedited - Version of myself

4 comments:

Anonymous said...

so marah ek..?? chill la..
mnusia.. mmg gitu..

aziru chikot said...

knp nie fiqa??? chill... x mo marah2.... t dah x ayu cam ayu dah... hehehe... btw, cm ne tuka tulisan kat blog nie... nak tau juga...
n laz question, ni hao ma???

as eleyana said...
This comment has been removed by the author.
as eleyana said...

haha.. mnder nieh marah2.. anonymous tuh sama ke ngn yg kt atas nieh??.. haha.. dia gurau2 jelah kot tuh.. fika tukr tulisan komen nieh doh.. kecik2 rapat2 sengek2 je. as xreti baca.. haha..

Monday, February 14, 2011

: : Ada menyusahkan hidup engkau ke??? : :

Ni wat saye naik hangin nih..
tadi ada sorang hamba Allah ni comment kat one of my post..
x yah la mention dia komen ape..
da delete pon.. 
oit, meh chek nak habaq sket nih..
"ak ada menyusahkan hidup ko ke?suke hati la aku nk wat entry sal ape pon..suke hati la aku nk kemaruk laki ke kemaruk ape pon..yg ko sibuk pehal..bukan aku suh ko jadi laki aku pon..blog ni blog aku, suka hati aku la..yg ko sibuk yg bagi ayat yg menyentap jiwa raga aku pehal weh?walaupun ak x tau ko sape, lantak ah..janji aku puas hati..ko yg wat aku cakap kasar ngan ko..kalo ko manusia yg ada perasaan, ko akan mintak maaf n tarik balik kata2 ko tu..pape pon, thanks sgt2 atas komen ko yg 'sgt membina' tu...!"

P/S^1 : Tak suke cari pasal ngan orang lain..
P/S^2 :  Tak akan marah tak bersebab..
P/S^3 : Sape yg makan cili, dia yg terasa pedasnya..

4 comments:

Anonymous said...

so marah ek..?? chill la..
mnusia.. mmg gitu..

aziru chikot said...

knp nie fiqa??? chill... x mo marah2.... t dah x ayu cam ayu dah... hehehe... btw, cm ne tuka tulisan kat blog nie... nak tau juga...
n laz question, ni hao ma???

as eleyana said...
This comment has been removed by the author.
as eleyana said...

haha.. mnder nieh marah2.. anonymous tuh sama ke ngn yg kt atas nieh??.. haha.. dia gurau2 jelah kot tuh.. fika tukr tulisan komen nieh doh.. kecik2 rapat2 sengek2 je. as xreti baca.. haha..