Sunday, February 6, 2011

: : Ni post yg ke-100 : :



Salam..

Haa..gitu la muka saye skang coz ni post yg ke-100..
pirahhh, org lain da beribu x kecoh pon..
suke hati saye laa kan.. :D

Maknanya da 100 post la saye merepek, merapu n meraban kat sini..
blog ni la tempat utk luahkan perasaan pape..
eventhough follower pun x bape ramai lg, tapi x kisah la..
nama pun budak baru belajar...
lagipun saye bukan blogger tegar..
just blogging bila ada benda yg nak dikongsi bersama..
ada yg suke blog ni, ada jugak yg mengeji..
sape yg mengeji tuh??baik ko ngaku skang...
tapi, ada saye kisah?
korang nak suke ke x nak ke, tu hak korang ok..
nothing to do with me..

Kpd sape2 yg suke, thanks..teruskan ek..hehe...
kpd yg x suke @ benci @ mengeji @ yg sewaktu dengannya, u know what to do rite??

P/S^1 : Semoga saye akan terus ber'blogging'...
P/S^2 : Will be back to 'kolej terchenta' today..dislike dis..huhu..


Unedited - Version of myself

2 comments:

de Picasso said...

yeah! nice!

cik fiqa said...

de picasso >> thanks...ko mmg suke kan..kikiki...

Sunday, February 6, 2011

: : Ni post yg ke-100 : :



Salam..

Haa..gitu la muka saye skang coz ni post yg ke-100..
pirahhh, org lain da beribu x kecoh pon..
suke hati saye laa kan.. :D

Maknanya da 100 post la saye merepek, merapu n meraban kat sini..
blog ni la tempat utk luahkan perasaan pape..
eventhough follower pun x bape ramai lg, tapi x kisah la..
nama pun budak baru belajar...
lagipun saye bukan blogger tegar..
just blogging bila ada benda yg nak dikongsi bersama..
ada yg suke blog ni, ada jugak yg mengeji..
sape yg mengeji tuh??baik ko ngaku skang...
tapi, ada saye kisah?
korang nak suke ke x nak ke, tu hak korang ok..
nothing to do with me..

Kpd sape2 yg suke, thanks..teruskan ek..hehe...
kpd yg x suke @ benci @ mengeji @ yg sewaktu dengannya, u know what to do rite??

P/S^1 : Semoga saye akan terus ber'blogging'...
P/S^2 : Will be back to 'kolej terchenta' today..dislike dis..huhu..

2 comments:

de Picasso said...

yeah! nice!

cik fiqa said...

de picasso >> thanks...ko mmg suke kan..kikiki...