Friday, February 18, 2011

: : Totally no manners : :

Salam..
Kelas modern algebra pagi tadi dicemari dgn 1 attitude yg kurang menyenangkan..
ceh, ayat mau power kan..
x de la..citenye cenggini..
ada sorang ni dia flu..
pastu bleh plak dia buang that thing masa lecturer ngah ngajar kat depan..
banyak kali, kuat plak tu..
eeuuuwww, yuckssss!!!
u'olls mesti da leh imagine kan..
dah la dia dok betol2 belakang saye n geng..
giler x senonoh..
tau r kamu ngah flu..
kot ye pon, pegi r toilet ke mane ke utk buang hingus benda tu..
fokus kelas 2 jam da terganggu ngan ape yg jd tu..
sume org rasa camtu kot..
member saye siap wat status kat fb ag.. 
 haish, geli geleman bila ingat balik sal pagi tadi...


P/S : Behave ourself~

Unedited - Version of myself

Friday, February 18, 2011

: : Totally no manners : :

Salam..
Kelas modern algebra pagi tadi dicemari dgn 1 attitude yg kurang menyenangkan..
ceh, ayat mau power kan..
x de la..citenye cenggini..
ada sorang ni dia flu..
pastu bleh plak dia buang that thing masa lecturer ngah ngajar kat depan..
banyak kali, kuat plak tu..
eeuuuwww, yuckssss!!!
u'olls mesti da leh imagine kan..
dah la dia dok betol2 belakang saye n geng..
giler x senonoh..
tau r kamu ngah flu..
kot ye pon, pegi r toilet ke mane ke utk buang hingus benda tu..
fokus kelas 2 jam da terganggu ngan ape yg jd tu..
sume org rasa camtu kot..
member saye siap wat status kat fb ag.. 
 haish, geli geleman bila ingat balik sal pagi tadi...


P/S : Behave ourself~