Tuesday, March 29, 2011

: : Misi penting : :

Salam..
dis week a lot of things to do lorh..
stress pon ada gak ni..
esok ada 2 presentation..
group presentation for mandarin & individual speech utk subjek pengucapan awam..
wish me luck! :) 

Satu lagi, ada misi yg agak besar dlm masa seminggu ni..
x leh gtau, nanti ada org tau kang terkantoi plak..
x tau r berjaya ke tak misi tu..
just wait n see laa masa hari kejadian ea..
first time wat ni..
arap2 sumenya berjalan lancar..
kita lihat siapa yg kena..weee~ 

Okey la, malas nak membebel banyak2..
nak siapkan slide show for presentation esok..
till then..papai...

P/S^1 : Demam da semakin pulih..alhamdulillah..
P/S^2 : Countdown for that day.... :)

Unedited - Version of myself

Saturday, March 26, 2011

: : EARTH HOUR : :

Salam..
korang mesti da tau ari ni EARTH HOUR kn..
kol 8.30-9.30 td..
ada sape2 yg x tau ke?ish3..
haaa, sape yg tau tu korang support tak earth hour ni?
bukan lama pon, sejam je kan..
x salah kalo kita sama2 support dgn off sume bekalan elektrik..
utk selamatkan bumi kita jugak kn..
aish, membebel plak makcik kakak ni..
baekkkk...x nak cite da..
saye ber'EARTH HOUR' sorang2 je tadi..
agak sadis bunyinye kan..
biasa la bila wiken camni, rumate pun x de..
so, saye pon bergelap la dalam bilik sorang2..
tapi, tetap jugak on9..
lappy kan ada betri..
aci tak camtu...weee~ 
at least support kan... :)


P/S : Sedang membuang masa renovate blog..


Unedited - Version of myself

Friday, March 25, 2011

: : Jadi model tak berbayar : :

Salam..
tajuk entri nk gempak kn.. :) 
alkisahnye camni, cik rumate saye ni dia wat business on9 ngan kakak sedara dia..
jual tudung..
alaaa, yg tudung xpress punye tu..
business diorang baru lg..
dari semalam cik rumate dok pujuk mintak saye jadi model utk blogshop diorang..
mula2 x nak, tapi cik rumate ni beria pujuk..
sampai ari ni pujuk..
x penat ke cik rumate?
so, saye dgn sukarela paksa rela tolong la rumate saye tu...
tapi........
bila da banyak amik gambar, aih sonok la plak... :)
saye ni kn hantu kamera..weee~ 
kat bawah ni salah satu tudung yg diorang jual..
selebihnya korang bleh klik SINI...

model tak bertauliah.. ;p

Unedited - Version of myself

Thursday, March 24, 2011

: : Emosi x berape nak stabil..harap maklum : :

Bnyk benda jd dis week..
so, emosi pn x bape nk stabil laa..

First, not feeling well since sunday..
sore throat, coughing n flu..
tapi, disebabkan ada 2 test minggu ni, x g la PK..
kang mkn ubat kompem tido x bangun pengsan..
petang td baru g PK..
lama giler okey bertapa kat PK tu..
tunggu punye tunggu, bila da dekat nk smpai turn, dan2 je plak doc tu kuar g mana ntah..
so, sambung tunggu lg..
dekat sejam tunggu, baru la masuk..
bz giler doc tu, dia pn mintak maaf coz saye tunggu lama td..
its ok doc (sambil tangan di atas bahu n mata pandang atas).. :D 
Ni la hadiah yg doc bagi td..
da r saye jenis x suke mkn ubat..ish...




Next, today got bad news from my sis..
Kucing saye, cikki da mati..
waaa..ari tu masa cuti sem dia kecik ag..
skang da besar, diorang ckp sangat cute dgn bulu kembang n sangat gemok..
so, saye yg dengar pon excited nak balik tengok cuti sem ni..
tup2 td adik saye msg cikki da mati..
dia x bape sihat, my abah nk bwk g klinik da td..
tgk2 je da mati.. :(

last pic of cikki...

Pape pon, ada jugak berita baik..
my sis dpt result spm semalam..
congratz adik..

we really proud of u!!
big hug n muah3... :)

P/S^1 : Next week 2 presentation..huhu.. 
P/S^2 : Bz + x sempat nk update blog = blog bersawang... :D


Unedited - Version of myself

Monday, March 21, 2011

: : Maafkan aku : :

Maafkan aku..
andai ada salah silap sepanjang perhubungan kita dulu..
halalkan segalanya..
Maafkan aku..
dgn keputusan lalu..
Terima kasih di atas kasih sayang n cinta yg pernah kau curahkan..
Bila aku mendapat berita itu, aku tidak menyesal dgn keputusanku..
dirimu menemui penggantiku, seorang insan yg lebih sempurna dariku..
yg lebih layak untukmu..

Ya, aku akui aku sedih..
tapi ini takdir yg telah tertulis..
dan kita harus menerimanya..
aku redha..
aku harap dirimu akan melupakan diriku..
singkirkan ingatan terhadap insan ini dari kotak fikiranmu..
hanya satu kau perlu tahu, keputusanku dulu x ada kaitan dgn hamba Allah yg lain..
ianya keputusanku sendiri..

Sayangilah bakal permasuri hatimu dgn sepenuh hati..
 semoga kau berbahagia selalu di samping insan tersayang...


PERPISAHAN INI

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri
Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu
P/S : Realized something..dulu, pokok itu tidak disirami dan dibajai dgn sebaik mungkin..myebabkan ianya layu dan mati..ak akui kesilapan itu..tapi, apakan daya..masa itu x kan kembali lagi...

Unedited - Version of myself

Friday, March 18, 2011

: : jika BELUM siap..cintailah dalam DIAM : :

Bila belum siap melangkah lebih jauh dengan seseorang, cukuplah cintai dia dalam diam..
kerana diammu adalah salah satu bukti cintamu padanya...
kau ingin memuliakan dia, dengan tidak mengajaknya menjalin hubungan yang terlarang,
kau tak mahu merosak kesucian dan penjagaan hatinya..
kerana diammu...
itu dapat memuliakan kesucian diri dan hatimu..
menghindarkan dirimu dari hal- hal yang akan merosak izzah dan iffahmu..
kerana diammu...
itu dapat menunjukkan bukti kesetiaanmu padanya..
kerana mungkin saja orang yang kau cinta adalah juga orang yang telah ALLAH SWT.pilihkan untukmu...
ingatkah kalian tentang kisah Fatimah dan Ali?
yang keduanya saling memendam apa yang mereka rasakan...
tapi pada akhirnya mereka dipertemukan dalam ikatan suci nan indah
sahabat...
kerana dalam diammu tersimpan kekuatan..
kekuatan harapan...hingga mungkin saja Allah akan membuat harapan itu menjadi nyata hingga cintamu yang diam itudapat berbicara dalam kehidupan nyata...
bukankah Allah tak akan pernah memutuskan harapan hamba yang berharap padanya?
dan jika memang 'cinta dalam diammu' itu tak memiliki kesempatan untuk berbicara di dunia nyata,
biarkan ia tetap diam...
kerana...
jika dia memang bukan milikmu, dengan izin Allah , melalui waktu akan menghapus 'cinta dalam diammu' itu dengan memberi rasa yang lebih indah dan orang yang tepat untukmu...
biarkan 'cinta dalam diammu' itu menjadi memori tersendiri dan sudut hatimu menjadi rahsia antara kau dengan Sang Pemilik hatimu...
kerana yakinlah...
Allah akan memberikan ganti yang lebih baik lagi atau mewujudkan mimpimu di kemudian hari..
bersabarlah dalam diammu...


Unedited - Version of myself

Sunday, March 13, 2011

: : Wiken yg sangat hepi : :

Salam..
wiken ni saye saaaangggaaaat hepi..
mesti da tau nape kan..
sebabbbb, dpt habiskan masa ngan my pemeli..
sampai buku pon x sentuh langsung, padahal next week ada 2 test.. :D 
abah n mama cikgu..
so, cuti sekolah ni diorang mai r sini..
walaupun saye just bley bersama diorang just for 2 days, saye tetap hepi..
tonite da kena balik kolej..huhu..
semalam, kuar dinner satu pemeli..
makan steamboat kat red wok kat bangi..
ari ni plak g kenduri umah sedara plak... :)

yummy...
kak long, abg long n mama..
my big bros..
gedik nk posing jugak.. :)
wif mama n abah..
wif my sis..

pic masa kenduri tadi..weee~

terlebih sudaa... :)
wif flowergirl yg sgt comey..abg dia pon comey, tapi x nk bergambar..



So, the conclusion is saye sgt hepi wiken ni.... :)

P/S^1 : Bersediakah utk menempuh minggu genting next week?? :-S


Unedited - Version of myself

Saturday, March 12, 2011

: : Dinner fakulti sains 2011 - malam kasih seribu bintang : :

Salam..
sgt jarang saye update blog ni kan..
lately sgt bz..
ari tu festik, smlm baru settle dinner fakulti..
semalam after kelas kol 10, terus gerak g bukit jalil..
tempatnye kat bukit jalil golf and country resort..
kol 3 baru kitorang start reherseal, smpai kol 6..
jadi ajk protokol sgt penat, siyes cakap..
saye plak kena jadi ketua usher..
so, mmg agak berat r..
da r usher yg asal x bley join, so we've to find another 2 person to replace them..
last minit baru dapat pengganti..
tu pon nasib baik ada member yg setuju nak join..
ok, dipendekkan cerita..
sambutan sgt menggalakkan..
student2 final year pon ramai datang ngan macam2 fesyen pakaian..
biasa la kan, ni tahun akhir diorang..
so, mesti la nk something yg bleh jd kenangan..
b4 majlis start, dah ada org yg wat saye bengang giler..
rasa nk maki2 je..
tapi, sabo je laa coz dia punye pangkat mmg lagi tinggi dari saye..
malas da nak ingat sal tu, wat sakit hati jiwa raga je..huhu..
penat + hepi + sedih + bengang = what a perfect day! 

reherseal time..but, pic a little bit blur..
after da selesai sume..
wif 1 of the MC..
P/S^1 : Congratz kat sume team utk dinner kali ni..
P/S^2 : Sgt hepi bleh jmpa my family..
P/S^3 : Miss someone~


Unedited - Version of myself

Sunday, March 6, 2011

: : Ceritera suka duka : :

Salam..
da seminggu x update blog..
dan dlm masa seminggu jugak, sgt banyak benda yg jadi..
meh2, cecite sket.. :)

Ari tu saye ada janji nk upload gambar2 time pementasan teater interkolej kan..
ni ada la gambar sket, x bnyak pon..
ni pon gambar yg da shortlisted..hehe...

at entrance..
the only girl 4 publisiti..
make up time..
our pameran..
muka hepi da tamat pementasan..
produksi TGV..

Ok, next..
ada la mlm anugerah utk festival teater tu..
yg paling sedih, kolej kitorang bwk pulang satu anugerah je dan x termasuk dlm top 3..
ada isu sket ngan keputusan tu, tapi sgt sulit utk saye cite kat sini..
so, biar kitorang je la yg tau..
x pe la, x de rezeki kitorang utk menang thn ni..
insyaAllah, tahun depan try lagi...
ape2 pun, saye sgt puas hati coz unit publisiti tercalon dlm top 5..
walaupun x menang, tapi da bersyukur sgt..
x sia2 ngan penat lelah selama sebulan latihan... :)
x bnyak amik gambar coz sume ngah sedih kan..
ignore background itu..haha..
 
Jumaat lepas, kuar hang out ngan my besties..eva n ayu..
tempat yg wajib kitorg pegi, the mines..
gerak after kelas kol 10..
jalan2, karok..
kitorang mkn sgt mewah ye utk ari tu..
lunch mkn kat pizza hut, the dinner plak kat secret recipe..
so, mmg menternak lemak laa..
kol 8.30 mlm baru smpai bilik...

Semalam, group koko futsal kitorang organize 1 mini-games futsal..
n congratz to myself coz da berjaya wat muka jadi 2 tone..
eventhough da bertopi n berpayung, tapi matahari terpacak atas kepala kot..
maunye x mendung muka ni..huhu..
yg paling x bley blah, kitorang yg organize n kitorang jugak yg menang johan lelaki n perempuan..
hamper2 kitorang yg dapat..
sorry ye, x de istilah biased..
harap maklum..hehe...

jejaka2 yg sengal.. :)
haa, see..muka i da mendung lorh..

group futsal..

Tu je la summary utk ape yg jadi dlm masa seminggu ni..
kalo nk cite detail, 3 ari 3 mlm pun x habis kowt... :)

P/S^1 : To all TGV team, kita tetap pemenang di hati masing2..yg penting, kita kalah bermaruah..!
P/S^2 : Da ramai yg tegur ckp saye da makin kurus..tapi, kurus ke??
P/S^3 : To kamu, jgn penah memberi harapan yg belum pasti..

Unedited - Version of myself

Tuesday, March 29, 2011

: : Misi penting : :

Salam..
dis week a lot of things to do lorh..
stress pon ada gak ni..
esok ada 2 presentation..
group presentation for mandarin & individual speech utk subjek pengucapan awam..
wish me luck! :) 

Satu lagi, ada misi yg agak besar dlm masa seminggu ni..
x leh gtau, nanti ada org tau kang terkantoi plak..
x tau r berjaya ke tak misi tu..
just wait n see laa masa hari kejadian ea..
first time wat ni..
arap2 sumenya berjalan lancar..
kita lihat siapa yg kena..weee~ 

Okey la, malas nak membebel banyak2..
nak siapkan slide show for presentation esok..
till then..papai...

P/S^1 : Demam da semakin pulih..alhamdulillah..
P/S^2 : Countdown for that day.... :)

Saturday, March 26, 2011

: : EARTH HOUR : :

Salam..
korang mesti da tau ari ni EARTH HOUR kn..
kol 8.30-9.30 td..
ada sape2 yg x tau ke?ish3..
haaa, sape yg tau tu korang support tak earth hour ni?
bukan lama pon, sejam je kan..
x salah kalo kita sama2 support dgn off sume bekalan elektrik..
utk selamatkan bumi kita jugak kn..
aish, membebel plak makcik kakak ni..
baekkkk...x nak cite da..
saye ber'EARTH HOUR' sorang2 je tadi..
agak sadis bunyinye kan..
biasa la bila wiken camni, rumate pun x de..
so, saye pon bergelap la dalam bilik sorang2..
tapi, tetap jugak on9..
lappy kan ada betri..
aci tak camtu...weee~ 
at least support kan... :)


P/S : Sedang membuang masa renovate blog..

Friday, March 25, 2011

: : Jadi model tak berbayar : :

Salam..
tajuk entri nk gempak kn.. :) 
alkisahnye camni, cik rumate saye ni dia wat business on9 ngan kakak sedara dia..
jual tudung..
alaaa, yg tudung xpress punye tu..
business diorang baru lg..
dari semalam cik rumate dok pujuk mintak saye jadi model utk blogshop diorang..
mula2 x nak, tapi cik rumate ni beria pujuk..
sampai ari ni pujuk..
x penat ke cik rumate?
so, saye dgn sukarela paksa rela tolong la rumate saye tu...
tapi........
bila da banyak amik gambar, aih sonok la plak... :)
saye ni kn hantu kamera..weee~ 
kat bawah ni salah satu tudung yg diorang jual..
selebihnya korang bleh klik SINI...

model tak bertauliah.. ;p

Thursday, March 24, 2011

: : Emosi x berape nak stabil..harap maklum : :

Bnyk benda jd dis week..
so, emosi pn x bape nk stabil laa..

First, not feeling well since sunday..
sore throat, coughing n flu..
tapi, disebabkan ada 2 test minggu ni, x g la PK..
kang mkn ubat kompem tido x bangun pengsan..
petang td baru g PK..
lama giler okey bertapa kat PK tu..
tunggu punye tunggu, bila da dekat nk smpai turn, dan2 je plak doc tu kuar g mana ntah..
so, sambung tunggu lg..
dekat sejam tunggu, baru la masuk..
bz giler doc tu, dia pn mintak maaf coz saye tunggu lama td..
its ok doc (sambil tangan di atas bahu n mata pandang atas).. :D 
Ni la hadiah yg doc bagi td..
da r saye jenis x suke mkn ubat..ish...




Next, today got bad news from my sis..
Kucing saye, cikki da mati..
waaa..ari tu masa cuti sem dia kecik ag..
skang da besar, diorang ckp sangat cute dgn bulu kembang n sangat gemok..
so, saye yg dengar pon excited nak balik tengok cuti sem ni..
tup2 td adik saye msg cikki da mati..
dia x bape sihat, my abah nk bwk g klinik da td..
tgk2 je da mati.. :(

last pic of cikki...

Pape pon, ada jugak berita baik..
my sis dpt result spm semalam..
congratz adik..

we really proud of u!!
big hug n muah3... :)

P/S^1 : Next week 2 presentation..huhu.. 
P/S^2 : Bz + x sempat nk update blog = blog bersawang... :D

Monday, March 21, 2011

: : Maafkan aku : :

Maafkan aku..
andai ada salah silap sepanjang perhubungan kita dulu..
halalkan segalanya..
Maafkan aku..
dgn keputusan lalu..
Terima kasih di atas kasih sayang n cinta yg pernah kau curahkan..
Bila aku mendapat berita itu, aku tidak menyesal dgn keputusanku..
dirimu menemui penggantiku, seorang insan yg lebih sempurna dariku..
yg lebih layak untukmu..

Ya, aku akui aku sedih..
tapi ini takdir yg telah tertulis..
dan kita harus menerimanya..
aku redha..
aku harap dirimu akan melupakan diriku..
singkirkan ingatan terhadap insan ini dari kotak fikiranmu..
hanya satu kau perlu tahu, keputusanku dulu x ada kaitan dgn hamba Allah yg lain..
ianya keputusanku sendiri..

Sayangilah bakal permasuri hatimu dgn sepenuh hati..
 semoga kau berbahagia selalu di samping insan tersayang...


PERPISAHAN INI

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini
Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri
Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu
P/S : Realized something..dulu, pokok itu tidak disirami dan dibajai dgn sebaik mungkin..myebabkan ianya layu dan mati..ak akui kesilapan itu..tapi, apakan daya..masa itu x kan kembali lagi...

Friday, March 18, 2011

: : jika BELUM siap..cintailah dalam DIAM : :

Bila belum siap melangkah lebih jauh dengan seseorang, cukuplah cintai dia dalam diam..
kerana diammu adalah salah satu bukti cintamu padanya...
kau ingin memuliakan dia, dengan tidak mengajaknya menjalin hubungan yang terlarang,
kau tak mahu merosak kesucian dan penjagaan hatinya..
kerana diammu...
itu dapat memuliakan kesucian diri dan hatimu..
menghindarkan dirimu dari hal- hal yang akan merosak izzah dan iffahmu..
kerana diammu...
itu dapat menunjukkan bukti kesetiaanmu padanya..
kerana mungkin saja orang yang kau cinta adalah juga orang yang telah ALLAH SWT.pilihkan untukmu...
ingatkah kalian tentang kisah Fatimah dan Ali?
yang keduanya saling memendam apa yang mereka rasakan...
tapi pada akhirnya mereka dipertemukan dalam ikatan suci nan indah
sahabat...
kerana dalam diammu tersimpan kekuatan..
kekuatan harapan...hingga mungkin saja Allah akan membuat harapan itu menjadi nyata hingga cintamu yang diam itudapat berbicara dalam kehidupan nyata...
bukankah Allah tak akan pernah memutuskan harapan hamba yang berharap padanya?
dan jika memang 'cinta dalam diammu' itu tak memiliki kesempatan untuk berbicara di dunia nyata,
biarkan ia tetap diam...
kerana...
jika dia memang bukan milikmu, dengan izin Allah , melalui waktu akan menghapus 'cinta dalam diammu' itu dengan memberi rasa yang lebih indah dan orang yang tepat untukmu...
biarkan 'cinta dalam diammu' itu menjadi memori tersendiri dan sudut hatimu menjadi rahsia antara kau dengan Sang Pemilik hatimu...
kerana yakinlah...
Allah akan memberikan ganti yang lebih baik lagi atau mewujudkan mimpimu di kemudian hari..
bersabarlah dalam diammu...

Sunday, March 13, 2011

: : Wiken yg sangat hepi : :

Salam..
wiken ni saye saaaangggaaaat hepi..
mesti da tau nape kan..
sebabbbb, dpt habiskan masa ngan my pemeli..
sampai buku pon x sentuh langsung, padahal next week ada 2 test.. :D 
abah n mama cikgu..
so, cuti sekolah ni diorang mai r sini..
walaupun saye just bley bersama diorang just for 2 days, saye tetap hepi..
tonite da kena balik kolej..huhu..
semalam, kuar dinner satu pemeli..
makan steamboat kat red wok kat bangi..
ari ni plak g kenduri umah sedara plak... :)

yummy...
kak long, abg long n mama..
my big bros..
gedik nk posing jugak.. :)
wif mama n abah..
wif my sis..

pic masa kenduri tadi..weee~

terlebih sudaa... :)
wif flowergirl yg sgt comey..abg dia pon comey, tapi x nk bergambar..



So, the conclusion is saye sgt hepi wiken ni.... :)

P/S^1 : Bersediakah utk menempuh minggu genting next week?? :-S

Saturday, March 12, 2011

: : Dinner fakulti sains 2011 - malam kasih seribu bintang : :

Salam..
sgt jarang saye update blog ni kan..
lately sgt bz..
ari tu festik, smlm baru settle dinner fakulti..
semalam after kelas kol 10, terus gerak g bukit jalil..
tempatnye kat bukit jalil golf and country resort..
kol 3 baru kitorang start reherseal, smpai kol 6..
jadi ajk protokol sgt penat, siyes cakap..
saye plak kena jadi ketua usher..
so, mmg agak berat r..
da r usher yg asal x bley join, so we've to find another 2 person to replace them..
last minit baru dapat pengganti..
tu pon nasib baik ada member yg setuju nak join..
ok, dipendekkan cerita..
sambutan sgt menggalakkan..
student2 final year pon ramai datang ngan macam2 fesyen pakaian..
biasa la kan, ni tahun akhir diorang..
so, mesti la nk something yg bleh jd kenangan..
b4 majlis start, dah ada org yg wat saye bengang giler..
rasa nk maki2 je..
tapi, sabo je laa coz dia punye pangkat mmg lagi tinggi dari saye..
malas da nak ingat sal tu, wat sakit hati jiwa raga je..huhu..
penat + hepi + sedih + bengang = what a perfect day! 

reherseal time..but, pic a little bit blur..
after da selesai sume..
wif 1 of the MC..
P/S^1 : Congratz kat sume team utk dinner kali ni..
P/S^2 : Sgt hepi bleh jmpa my family..
P/S^3 : Miss someone~

Sunday, March 6, 2011

: : Ceritera suka duka : :

Salam..
da seminggu x update blog..
dan dlm masa seminggu jugak, sgt banyak benda yg jadi..
meh2, cecite sket.. :)

Ari tu saye ada janji nk upload gambar2 time pementasan teater interkolej kan..
ni ada la gambar sket, x bnyak pon..
ni pon gambar yg da shortlisted..hehe...

at entrance..
the only girl 4 publisiti..
make up time..
our pameran..
muka hepi da tamat pementasan..
produksi TGV..

Ok, next..
ada la mlm anugerah utk festival teater tu..
yg paling sedih, kolej kitorang bwk pulang satu anugerah je dan x termasuk dlm top 3..
ada isu sket ngan keputusan tu, tapi sgt sulit utk saye cite kat sini..
so, biar kitorang je la yg tau..
x pe la, x de rezeki kitorang utk menang thn ni..
insyaAllah, tahun depan try lagi...
ape2 pun, saye sgt puas hati coz unit publisiti tercalon dlm top 5..
walaupun x menang, tapi da bersyukur sgt..
x sia2 ngan penat lelah selama sebulan latihan... :)
x bnyak amik gambar coz sume ngah sedih kan..
ignore background itu..haha..
 
Jumaat lepas, kuar hang out ngan my besties..eva n ayu..
tempat yg wajib kitorg pegi, the mines..
gerak after kelas kol 10..
jalan2, karok..
kitorang mkn sgt mewah ye utk ari tu..
lunch mkn kat pizza hut, the dinner plak kat secret recipe..
so, mmg menternak lemak laa..
kol 8.30 mlm baru smpai bilik...

Semalam, group koko futsal kitorang organize 1 mini-games futsal..
n congratz to myself coz da berjaya wat muka jadi 2 tone..
eventhough da bertopi n berpayung, tapi matahari terpacak atas kepala kot..
maunye x mendung muka ni..huhu..
yg paling x bley blah, kitorang yg organize n kitorang jugak yg menang johan lelaki n perempuan..
hamper2 kitorang yg dapat..
sorry ye, x de istilah biased..
harap maklum..hehe...

jejaka2 yg sengal.. :)
haa, see..muka i da mendung lorh..

group futsal..

Tu je la summary utk ape yg jadi dlm masa seminggu ni..
kalo nk cite detail, 3 ari 3 mlm pun x habis kowt... :)

P/S^1 : To all TGV team, kita tetap pemenang di hati masing2..yg penting, kita kalah bermaruah..!
P/S^2 : Da ramai yg tegur ckp saye da makin kurus..tapi, kurus ke??
P/S^3 : To kamu, jgn penah memberi harapan yg belum pasti..