Sunday, March 6, 2011

: : Ceritera suka duka : :

Salam..
da seminggu x update blog..
dan dlm masa seminggu jugak, sgt banyak benda yg jadi..
meh2, cecite sket.. :)

Ari tu saye ada janji nk upload gambar2 time pementasan teater interkolej kan..
ni ada la gambar sket, x bnyak pon..
ni pon gambar yg da shortlisted..hehe...

at entrance..
the only girl 4 publisiti..
make up time..
our pameran..
muka hepi da tamat pementasan..
produksi TGV..

Ok, next..
ada la mlm anugerah utk festival teater tu..
yg paling sedih, kolej kitorang bwk pulang satu anugerah je dan x termasuk dlm top 3..
ada isu sket ngan keputusan tu, tapi sgt sulit utk saye cite kat sini..
so, biar kitorang je la yg tau..
x pe la, x de rezeki kitorang utk menang thn ni..
insyaAllah, tahun depan try lagi...
ape2 pun, saye sgt puas hati coz unit publisiti tercalon dlm top 5..
walaupun x menang, tapi da bersyukur sgt..
x sia2 ngan penat lelah selama sebulan latihan... :)
x bnyak amik gambar coz sume ngah sedih kan..
ignore background itu..haha..
 
Jumaat lepas, kuar hang out ngan my besties..eva n ayu..
tempat yg wajib kitorg pegi, the mines..
gerak after kelas kol 10..
jalan2, karok..
kitorang mkn sgt mewah ye utk ari tu..
lunch mkn kat pizza hut, the dinner plak kat secret recipe..
so, mmg menternak lemak laa..
kol 8.30 mlm baru smpai bilik...

Semalam, group koko futsal kitorang organize 1 mini-games futsal..
n congratz to myself coz da berjaya wat muka jadi 2 tone..
eventhough da bertopi n berpayung, tapi matahari terpacak atas kepala kot..
maunye x mendung muka ni..huhu..
yg paling x bley blah, kitorang yg organize n kitorang jugak yg menang johan lelaki n perempuan..
hamper2 kitorang yg dapat..
sorry ye, x de istilah biased..
harap maklum..hehe...

jejaka2 yg sengal.. :)
haa, see..muka i da mendung lorh..

group futsal..

Tu je la summary utk ape yg jadi dlm masa seminggu ni..
kalo nk cite detail, 3 ari 3 mlm pun x habis kowt... :)

P/S^1 : To all TGV team, kita tetap pemenang di hati masing2..yg penting, kita kalah bermaruah..!
P/S^2 : Da ramai yg tegur ckp saye da makin kurus..tapi, kurus ke??
P/S^3 : To kamu, jgn penah memberi harapan yg belum pasti..

Unedited - Version of myself

No comments:

Sunday, March 6, 2011

: : Ceritera suka duka : :

Salam..
da seminggu x update blog..
dan dlm masa seminggu jugak, sgt banyak benda yg jadi..
meh2, cecite sket.. :)

Ari tu saye ada janji nk upload gambar2 time pementasan teater interkolej kan..
ni ada la gambar sket, x bnyak pon..
ni pon gambar yg da shortlisted..hehe...

at entrance..
the only girl 4 publisiti..
make up time..
our pameran..
muka hepi da tamat pementasan..
produksi TGV..

Ok, next..
ada la mlm anugerah utk festival teater tu..
yg paling sedih, kolej kitorang bwk pulang satu anugerah je dan x termasuk dlm top 3..
ada isu sket ngan keputusan tu, tapi sgt sulit utk saye cite kat sini..
so, biar kitorang je la yg tau..
x pe la, x de rezeki kitorang utk menang thn ni..
insyaAllah, tahun depan try lagi...
ape2 pun, saye sgt puas hati coz unit publisiti tercalon dlm top 5..
walaupun x menang, tapi da bersyukur sgt..
x sia2 ngan penat lelah selama sebulan latihan... :)
x bnyak amik gambar coz sume ngah sedih kan..
ignore background itu..haha..
 
Jumaat lepas, kuar hang out ngan my besties..eva n ayu..
tempat yg wajib kitorg pegi, the mines..
gerak after kelas kol 10..
jalan2, karok..
kitorang mkn sgt mewah ye utk ari tu..
lunch mkn kat pizza hut, the dinner plak kat secret recipe..
so, mmg menternak lemak laa..
kol 8.30 mlm baru smpai bilik...

Semalam, group koko futsal kitorang organize 1 mini-games futsal..
n congratz to myself coz da berjaya wat muka jadi 2 tone..
eventhough da bertopi n berpayung, tapi matahari terpacak atas kepala kot..
maunye x mendung muka ni..huhu..
yg paling x bley blah, kitorang yg organize n kitorang jugak yg menang johan lelaki n perempuan..
hamper2 kitorang yg dapat..
sorry ye, x de istilah biased..
harap maklum..hehe...

jejaka2 yg sengal.. :)
haa, see..muka i da mendung lorh..

group futsal..

Tu je la summary utk ape yg jadi dlm masa seminggu ni..
kalo nk cite detail, 3 ari 3 mlm pun x habis kowt... :)

P/S^1 : To all TGV team, kita tetap pemenang di hati masing2..yg penting, kita kalah bermaruah..!
P/S^2 : Da ramai yg tegur ckp saye da makin kurus..tapi, kurus ke??
P/S^3 : To kamu, jgn penah memberi harapan yg belum pasti..

No comments: