Saturday, March 12, 2011

: : Dinner fakulti sains 2011 - malam kasih seribu bintang : :

Salam..
sgt jarang saye update blog ni kan..
lately sgt bz..
ari tu festik, smlm baru settle dinner fakulti..
semalam after kelas kol 10, terus gerak g bukit jalil..
tempatnye kat bukit jalil golf and country resort..
kol 3 baru kitorang start reherseal, smpai kol 6..
jadi ajk protokol sgt penat, siyes cakap..
saye plak kena jadi ketua usher..
so, mmg agak berat r..
da r usher yg asal x bley join, so we've to find another 2 person to replace them..
last minit baru dapat pengganti..
tu pon nasib baik ada member yg setuju nak join..
ok, dipendekkan cerita..
sambutan sgt menggalakkan..
student2 final year pon ramai datang ngan macam2 fesyen pakaian..
biasa la kan, ni tahun akhir diorang..
so, mesti la nk something yg bleh jd kenangan..
b4 majlis start, dah ada org yg wat saye bengang giler..
rasa nk maki2 je..
tapi, sabo je laa coz dia punye pangkat mmg lagi tinggi dari saye..
malas da nak ingat sal tu, wat sakit hati jiwa raga je..huhu..
penat + hepi + sedih + bengang = what a perfect day! 

reherseal time..but, pic a little bit blur..
after da selesai sume..
wif 1 of the MC..
P/S^1 : Congratz kat sume team utk dinner kali ni..
P/S^2 : Sgt hepi bleh jmpa my family..
P/S^3 : Miss someone~


Unedited - Version of myself

No comments:

Saturday, March 12, 2011

: : Dinner fakulti sains 2011 - malam kasih seribu bintang : :

Salam..
sgt jarang saye update blog ni kan..
lately sgt bz..
ari tu festik, smlm baru settle dinner fakulti..
semalam after kelas kol 10, terus gerak g bukit jalil..
tempatnye kat bukit jalil golf and country resort..
kol 3 baru kitorang start reherseal, smpai kol 6..
jadi ajk protokol sgt penat, siyes cakap..
saye plak kena jadi ketua usher..
so, mmg agak berat r..
da r usher yg asal x bley join, so we've to find another 2 person to replace them..
last minit baru dapat pengganti..
tu pon nasib baik ada member yg setuju nak join..
ok, dipendekkan cerita..
sambutan sgt menggalakkan..
student2 final year pon ramai datang ngan macam2 fesyen pakaian..
biasa la kan, ni tahun akhir diorang..
so, mesti la nk something yg bleh jd kenangan..
b4 majlis start, dah ada org yg wat saye bengang giler..
rasa nk maki2 je..
tapi, sabo je laa coz dia punye pangkat mmg lagi tinggi dari saye..
malas da nak ingat sal tu, wat sakit hati jiwa raga je..huhu..
penat + hepi + sedih + bengang = what a perfect day! 

reherseal time..but, pic a little bit blur..
after da selesai sume..
wif 1 of the MC..
P/S^1 : Congratz kat sume team utk dinner kali ni..
P/S^2 : Sgt hepi bleh jmpa my family..
P/S^3 : Miss someone~

No comments: