Saturday, March 26, 2011

: : EARTH HOUR : :

Salam..
korang mesti da tau ari ni EARTH HOUR kn..
kol 8.30-9.30 td..
ada sape2 yg x tau ke?ish3..
haaa, sape yg tau tu korang support tak earth hour ni?
bukan lama pon, sejam je kan..
x salah kalo kita sama2 support dgn off sume bekalan elektrik..
utk selamatkan bumi kita jugak kn..
aish, membebel plak makcik kakak ni..
baekkkk...x nak cite da..
saye ber'EARTH HOUR' sorang2 je tadi..
agak sadis bunyinye kan..
biasa la bila wiken camni, rumate pun x de..
so, saye pon bergelap la dalam bilik sorang2..
tapi, tetap jugak on9..
lappy kan ada betri..
aci tak camtu...weee~ 
at least support kan... :)


P/S : Sedang membuang masa renovate blog..


Unedited - Version of myself

No comments:

Saturday, March 26, 2011

: : EARTH HOUR : :

Salam..
korang mesti da tau ari ni EARTH HOUR kn..
kol 8.30-9.30 td..
ada sape2 yg x tau ke?ish3..
haaa, sape yg tau tu korang support tak earth hour ni?
bukan lama pon, sejam je kan..
x salah kalo kita sama2 support dgn off sume bekalan elektrik..
utk selamatkan bumi kita jugak kn..
aish, membebel plak makcik kakak ni..
baekkkk...x nak cite da..
saye ber'EARTH HOUR' sorang2 je tadi..
agak sadis bunyinye kan..
biasa la bila wiken camni, rumate pun x de..
so, saye pon bergelap la dalam bilik sorang2..
tapi, tetap jugak on9..
lappy kan ada betri..
aci tak camtu...weee~ 
at least support kan... :)


P/S : Sedang membuang masa renovate blog..

No comments: