Thursday, March 24, 2011

: : Emosi x berape nak stabil..harap maklum : :

Bnyk benda jd dis week..
so, emosi pn x bape nk stabil laa..

First, not feeling well since sunday..
sore throat, coughing n flu..
tapi, disebabkan ada 2 test minggu ni, x g la PK..
kang mkn ubat kompem tido x bangun pengsan..
petang td baru g PK..
lama giler okey bertapa kat PK tu..
tunggu punye tunggu, bila da dekat nk smpai turn, dan2 je plak doc tu kuar g mana ntah..
so, sambung tunggu lg..
dekat sejam tunggu, baru la masuk..
bz giler doc tu, dia pn mintak maaf coz saye tunggu lama td..
its ok doc (sambil tangan di atas bahu n mata pandang atas).. :D 
Ni la hadiah yg doc bagi td..
da r saye jenis x suke mkn ubat..ish...




Next, today got bad news from my sis..
Kucing saye, cikki da mati..
waaa..ari tu masa cuti sem dia kecik ag..
skang da besar, diorang ckp sangat cute dgn bulu kembang n sangat gemok..
so, saye yg dengar pon excited nak balik tengok cuti sem ni..
tup2 td adik saye msg cikki da mati..
dia x bape sihat, my abah nk bwk g klinik da td..
tgk2 je da mati.. :(

last pic of cikki...

Pape pon, ada jugak berita baik..
my sis dpt result spm semalam..
congratz adik..

we really proud of u!!
big hug n muah3... :)

P/S^1 : Next week 2 presentation..huhu.. 
P/S^2 : Bz + x sempat nk update blog = blog bersawang... :D


Unedited - Version of myself

No comments:

Thursday, March 24, 2011

: : Emosi x berape nak stabil..harap maklum : :

Bnyk benda jd dis week..
so, emosi pn x bape nk stabil laa..

First, not feeling well since sunday..
sore throat, coughing n flu..
tapi, disebabkan ada 2 test minggu ni, x g la PK..
kang mkn ubat kompem tido x bangun pengsan..
petang td baru g PK..
lama giler okey bertapa kat PK tu..
tunggu punye tunggu, bila da dekat nk smpai turn, dan2 je plak doc tu kuar g mana ntah..
so, sambung tunggu lg..
dekat sejam tunggu, baru la masuk..
bz giler doc tu, dia pn mintak maaf coz saye tunggu lama td..
its ok doc (sambil tangan di atas bahu n mata pandang atas).. :D 
Ni la hadiah yg doc bagi td..
da r saye jenis x suke mkn ubat..ish...




Next, today got bad news from my sis..
Kucing saye, cikki da mati..
waaa..ari tu masa cuti sem dia kecik ag..
skang da besar, diorang ckp sangat cute dgn bulu kembang n sangat gemok..
so, saye yg dengar pon excited nak balik tengok cuti sem ni..
tup2 td adik saye msg cikki da mati..
dia x bape sihat, my abah nk bwk g klinik da td..
tgk2 je da mati.. :(

last pic of cikki...

Pape pon, ada jugak berita baik..
my sis dpt result spm semalam..
congratz adik..

we really proud of u!!
big hug n muah3... :)

P/S^1 : Next week 2 presentation..huhu.. 
P/S^2 : Bz + x sempat nk update blog = blog bersawang... :D

No comments: