Friday, April 1, 2011

: : 5 blog paling kerap dilawati 2011 : :

Salam..
tadi godek2 kat blog org lain including blog DENAIHATI..
dia ada wat satu projek, cam interesting je..
so, saye nak join laa..
kita kena pilih 5 blog yg paling kerap kita godek2 lawati..
kat bawah ni antara 5 blog yg paling kerap saye lawati..
banyak lagi sebenarnye, tapi yg ni selalu saye godek2 kat blog diorang.. mereka2 ni antara blogger yg sangat famous di malaysia ni..
sangat suka baca blog diorang that sometimes really inspired me..
they are really good in blogging and the most important thing is they be theirselves, not being hypocrite..

www.benashaari.com

inibelogsaya.blogspot.com

cikepal06.blogspot.com

jejariruncing.blogspot.com

mohdsyafiqrosli.blogspot.com



So, saye nak tag 5 orang :

P/S^1 : Banyak plak minah ni speaking dlm entri kali ni..lantak lah! :)

Unedited - Version of myself

Friday, April 1, 2011

: : 5 blog paling kerap dilawati 2011 : :

Salam..
tadi godek2 kat blog org lain including blog DENAIHATI..
dia ada wat satu projek, cam interesting je..
so, saye nak join laa..
kita kena pilih 5 blog yg paling kerap kita godek2 lawati..
kat bawah ni antara 5 blog yg paling kerap saye lawati..
banyak lagi sebenarnye, tapi yg ni selalu saye godek2 kat blog diorang.. mereka2 ni antara blogger yg sangat famous di malaysia ni..
sangat suka baca blog diorang that sometimes really inspired me..
they are really good in blogging and the most important thing is they be theirselves, not being hypocrite..

www.benashaari.com

inibelogsaya.blogspot.com

cikepal06.blogspot.com

jejariruncing.blogspot.com

mohdsyafiqrosli.blogspot.com



So, saye nak tag 5 orang :

P/S^1 : Banyak plak minah ni speaking dlm entri kali ni..lantak lah! :)