Sunday, April 24, 2011

: : Final exam sem 4 2010/2011 : :

Final exam around the corner..
tapi,still sempat lagi update blog..
siap wat contest lagi..
weee~
time study week ni jugak la banyak idea nak update blog..
kalo tak,tak kesah blog bersawang berhabuk pun..
aishh,dugaan..

28 APRIL 2011
VECTOR ANALYSIS

4 MEI 2011
MODERN ALGEBRA

5 MEI 2011
PENGUCAPAN AWAM

7 MEI 2011
BAHASA MANDARIN

8 MEI 2011
COMPUTER PROGRAMMING IN MATHEMATICS

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
YA ALLAH..
berkatilah segala ilmu yg telah aku perlajari selama ini..terangkanlah hatiku dan lapangkanlah dadaku supaya aku dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik..terangkanlah hatiku, berilah petunjukMu Ya Allah..amin....

P/S : Wish me best of luck..

Unedited - Version of myself

3 comments:

ann dhaniah said...

amek mandarin ye?? gud luck!!
;)

cik fiqa said...

@ann dhaniah : yup..hehe..xiexie! :)

Princess LaLoLi said...

gud luck ye....saya lg 1 paper je tiggal..:-)

Sunday, April 24, 2011

: : Final exam sem 4 2010/2011 : :

Final exam around the corner..
tapi,still sempat lagi update blog..
siap wat contest lagi..
weee~
time study week ni jugak la banyak idea nak update blog..
kalo tak,tak kesah blog bersawang berhabuk pun..
aishh,dugaan..

28 APRIL 2011
VECTOR ANALYSIS

4 MEI 2011
MODERN ALGEBRA

5 MEI 2011
PENGUCAPAN AWAM

7 MEI 2011
BAHASA MANDARIN

8 MEI 2011
COMPUTER PROGRAMMING IN MATHEMATICS

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
YA ALLAH..
berkatilah segala ilmu yg telah aku perlajari selama ini..terangkanlah hatiku dan lapangkanlah dadaku supaya aku dapat menjawab soalan peperiksaan dengan baik..terangkanlah hatiku, berilah petunjukMu Ya Allah..amin....

P/S : Wish me best of luck..

3 comments:

ann dhaniah said...

amek mandarin ye?? gud luck!!
;)

cik fiqa said...

@ann dhaniah : yup..hehe..xiexie! :)

Princess LaLoLi said...

gud luck ye....saya lg 1 paper je tiggal..:-)