Sunday, April 17, 2011

: : Giveaway from Moscow by Miszlullaby : :

Salam..
tadi godek2 kat blog miszlullaby atau lebih dikenali sebagai ML..
suke sangat baca blog dia..
banyak refer tutorial make up dan masakan kat blog die..
and i like d person too!
she's so sweet..
nasib baik ML ni dah bertunang..
kalo tak,nak je suruh jadi kak ipar saye..hihi..
ML ni student medic final year kat moscow..
kiranye tahun ni last la die kat moscow..
so,die ada wat satu contest..
saye pon nak join la jugak..
mana tau kowt2 dapat present from moscow..
tak gitu ML?weee~
so,sape2 yg rasa nak join jugak boleh klik SINI..


So,saye nak tag:

Unedited - Version of myself

No comments:

Sunday, April 17, 2011

: : Giveaway from Moscow by Miszlullaby : :

Salam..
tadi godek2 kat blog miszlullaby atau lebih dikenali sebagai ML..
suke sangat baca blog dia..
banyak refer tutorial make up dan masakan kat blog die..
and i like d person too!
she's so sweet..
nasib baik ML ni dah bertunang..
kalo tak,nak je suruh jadi kak ipar saye..hihi..
ML ni student medic final year kat moscow..
kiranye tahun ni last la die kat moscow..
so,die ada wat satu contest..
saye pon nak join la jugak..
mana tau kowt2 dapat present from moscow..
tak gitu ML?weee~
so,sape2 yg rasa nak join jugak boleh klik SINI..


So,saye nak tag:

No comments: