Friday, April 15, 2011

: : Kuliah last untuk sem ni : :

Salam..
ari ni last kuliah utk sem 4 ni..
maka, bermula lah study week..
tapi kejelesan melanda diri bila tengok ramai org balik umah time study week ni..
tapi,kena sedar diri coz study x habis lagi..
kalo dah balik umah,memang kompem x sentuh buku..
eh,sentuh je tapi x bukak.. 
kejap je masa kan..
tup tup da nak habis sem 4..
means that da 2 tahun kat upm ni..
2 years left!
tadi after class saye n member2 kuar hang out release tension yg x penah release2 ni..
temankan member sorang ni nak cari kain ela utk buat baju kurung..
lepak2 kat sogo dulu, then baru pegi tawaf jalan tar..
pastu sume pening x tau nak pilih kain yg mana satu..
member saye beli 2 pasang je,tapi punyalah lama dok jalan tar tu..
sampai la sume da surrender..
tu pun member saye ajak g mines pulak..
tapi disebabkan penat & kepala ting tong, so x ikut la diorang..
x de gambar masa hang out tadi utk di'upload' coz sume dlm kamera member.. :)

Hmm..
nak cite sket sal kuliah sepanjang sem ni..
ok laa..sem ni ada dua subjek belajar ngan lecturer foreigner..
diorang ajar sangat best, bersungguh2 ajar utk kasi sume faham..
then, sem ni dapat belajar bahasa mandarin..
saye belajar a lot of things..
daripada zero, skang da bleh ckp cina sket2..suke3..
insyaAllah next sem ambik mandarin level 2 plak..
laoshi(cikgu) yg ajar tu sangat baik..
masa last class ari tu,she's crying in front of us!
kitorang sume terdiam..
1st time kowt sepanjang kat upm ni tengok lecturer menangis masa mintak maaf ngan student..
but,she's the best teacher..
dlm kelas mandarin tu, ada 3 org foreigner student..
2 korean,and 1 more from libya..
last2 kelas baru nak kenal diorang..
sebelum ni, segan la konon.. :)

wif ng laoshi..
wif korean student..
P/S : Tengah pikir nak kije ape cuti bulan ni..tapi x tau big boss & mam besar bagi green light ke tak..


Unedited - Version of myself

No comments:

Friday, April 15, 2011

: : Kuliah last untuk sem ni : :

Salam..
ari ni last kuliah utk sem 4 ni..
maka, bermula lah study week..
tapi kejelesan melanda diri bila tengok ramai org balik umah time study week ni..
tapi,kena sedar diri coz study x habis lagi..
kalo dah balik umah,memang kompem x sentuh buku..
eh,sentuh je tapi x bukak.. 
kejap je masa kan..
tup tup da nak habis sem 4..
means that da 2 tahun kat upm ni..
2 years left!
tadi after class saye n member2 kuar hang out release tension yg x penah release2 ni..
temankan member sorang ni nak cari kain ela utk buat baju kurung..
lepak2 kat sogo dulu, then baru pegi tawaf jalan tar..
pastu sume pening x tau nak pilih kain yg mana satu..
member saye beli 2 pasang je,tapi punyalah lama dok jalan tar tu..
sampai la sume da surrender..
tu pun member saye ajak g mines pulak..
tapi disebabkan penat & kepala ting tong, so x ikut la diorang..
x de gambar masa hang out tadi utk di'upload' coz sume dlm kamera member.. :)

Hmm..
nak cite sket sal kuliah sepanjang sem ni..
ok laa..sem ni ada dua subjek belajar ngan lecturer foreigner..
diorang ajar sangat best, bersungguh2 ajar utk kasi sume faham..
then, sem ni dapat belajar bahasa mandarin..
saye belajar a lot of things..
daripada zero, skang da bleh ckp cina sket2..suke3..
insyaAllah next sem ambik mandarin level 2 plak..
laoshi(cikgu) yg ajar tu sangat baik..
masa last class ari tu,she's crying in front of us!
kitorang sume terdiam..
1st time kowt sepanjang kat upm ni tengok lecturer menangis masa mintak maaf ngan student..
but,she's the best teacher..
dlm kelas mandarin tu, ada 3 org foreigner student..
2 korean,and 1 more from libya..
last2 kelas baru nak kenal diorang..
sebelum ni, segan la konon.. :)

wif ng laoshi..
wif korean student..
P/S : Tengah pikir nak kije ape cuti bulan ni..tapi x tau big boss & mam besar bagi green light ke tak..

No comments: