Monday, April 18, 2011

: : Menjengah ke tempat rasmi Akademi Fantasia 9 : :

Salam..
sabtu lepas masa tengah lepak2 tengok konsert AF,my sis-in-law cakap kat my bro..
"jom kita pegi tempat dak2 AF ni"..
my bro cakap "boleh je"..
then,tengah hari ahad kitorang pun gerak la g JUSCO AU2 Setiawangsa..
disebabkan kelaparan,kitorang menyerbu foodcourt dulu..hihi..
pastu baru la jalan2 and drop by kat tempat dak2 AF tu..
time tu diorang semua tengah siap2 nak pegi lunch kat pizza hut..
nampak la semua, dan ape yg boleh cakap most of them look natural without make up..
kalo make up tebal2 nampak tak lawa..
pandai2 je nak komen.. :D 
semua benda yg diorang wat kat dalam tu contohnya latihan menari,menyanyi,orang2 luar boleh tengok..
tak cam the previous AF kan..
tapi,bila dah menjadi tumpuan orang ramai diorang boleh ke jadi diri sendiri?
itulah persoalannya..
hanya mereka yang mengetahui..cewahh..
anak buah saye tengok paknil terus cakap 'tom-tom bak'..
time tu paknil ada dekat je ngan kitorang..
suruh la dia jerit kuat2 panggil paknil, malu2 plak aih..
pastu bila paknil da gerak pegi tempat lain, baru la dia dengan malu2nye cakap "paknil"..
kelakar betol..
ni je gambar2 yg sempat snap..

buktinye.. :)
oppsss..nampak pampers plak!
paknil yg tengah praktis..
paknil yg sporting..suke3.. ;p
kuar pegi lunch..

P/S : Dah start study week..study week = s'tido' week?? :D

Unedited - Version of myself

No comments:

Monday, April 18, 2011

: : Menjengah ke tempat rasmi Akademi Fantasia 9 : :

Salam..
sabtu lepas masa tengah lepak2 tengok konsert AF,my sis-in-law cakap kat my bro..
"jom kita pegi tempat dak2 AF ni"..
my bro cakap "boleh je"..
then,tengah hari ahad kitorang pun gerak la g JUSCO AU2 Setiawangsa..
disebabkan kelaparan,kitorang menyerbu foodcourt dulu..hihi..
pastu baru la jalan2 and drop by kat tempat dak2 AF tu..
time tu diorang semua tengah siap2 nak pegi lunch kat pizza hut..
nampak la semua, dan ape yg boleh cakap most of them look natural without make up..
kalo make up tebal2 nampak tak lawa..
pandai2 je nak komen.. :D 
semua benda yg diorang wat kat dalam tu contohnya latihan menari,menyanyi,orang2 luar boleh tengok..
tak cam the previous AF kan..
tapi,bila dah menjadi tumpuan orang ramai diorang boleh ke jadi diri sendiri?
itulah persoalannya..
hanya mereka yang mengetahui..cewahh..
anak buah saye tengok paknil terus cakap 'tom-tom bak'..
time tu paknil ada dekat je ngan kitorang..
suruh la dia jerit kuat2 panggil paknil, malu2 plak aih..
pastu bila paknil da gerak pegi tempat lain, baru la dia dengan malu2nye cakap "paknil"..
kelakar betol..
ni je gambar2 yg sempat snap..

buktinye.. :)
oppsss..nampak pampers plak!
paknil yg tengah praktis..
paknil yg sporting..suke3.. ;p
kuar pegi lunch..

P/S : Dah start study week..study week = s'tido' week?? :D

No comments: