Thursday, April 28, 2011

: : Percubaan pertama yang agak berjaya : :

Agak terkezut bila tengok total orang yang join contest dah lebih 100 orang..unexpected!maknanye percubaan kali pertama ni membuahkan hasil..sangat2 hepi..hari tu ada terfikir nak buat contest kat blog ni..tapi takde idea lagi,so abaikan dulu..tiba2 ada satu malam tu tengah study dapat idea pasal contest ni..ape lagi, terus design banner bagai dan esoknye terus tag blogger lain..sangat gigih..kalau la study segigih ni..hihi..takpe,cari pengalaman kan..bukan senang nak buat ni.. :)


To all contestant :
** Thanks coz dah join contest ni!!

** Saye akan follow korang balik..tapi bukan sekarang ok..coz sekarang tengah busy dengan final exam..dah habis exam, i'll follow u all..jangan risau.. :D

** So far, saye akan just review link korang..tak finalize lagi..tu pun curi2 bukak blog..

** Ada yang tanye hari tu, macam mana saye menilai pemenang..saye akan nilai dari aspek jawapan korang..tak semestinye formal..boleh je jawapan yg unik dan lain dari lain..yg penting jujur semasa menjawab..

** Saye akan start finalize contest ni lepas tarikh tutup iaitu 31/5/11..

** Korang kena selalu alert..sebarang perubahan tertakluk kepada keadaan..


So, nak cakap :


dan 


Kepada sesiapa yg tak join lagi, boleh je..sila2 join..lagi ramai lagi meriah kan..bersainglah secara sihat... :)

Unedited - Version of myself

6 comments:

EimaruSi|ence™ said...

Berilah saya kemenangan!!!Cik Tunang saya senyum sepanjang hari bila tengok jawapan semua tentang 4:)

cik fiqa said...

@eimarusilense : hihi..yg tu kena wait n see ok..ada rezeki awk,ada la.. :)

Lovely Cik Eyka said...

wah..bes2..so cik fiqa kena lah cari yg the best among the rest ;)

cik fiqa said...

@cik eyka : haaa..exactly!ni pon dah rambang mata tgk entry2.. :)

ateen fiqah said...

x sabar nak taw die nye result nnt.. anyaway gewd luck kpd cik fiqa yg sdg exam 2.. ;)

Kisah Sufi said...

sorii..anda telah di tag..sila amek tag..

Thursday, April 28, 2011

: : Percubaan pertama yang agak berjaya : :

Agak terkezut bila tengok total orang yang join contest dah lebih 100 orang..unexpected!maknanye percubaan kali pertama ni membuahkan hasil..sangat2 hepi..hari tu ada terfikir nak buat contest kat blog ni..tapi takde idea lagi,so abaikan dulu..tiba2 ada satu malam tu tengah study dapat idea pasal contest ni..ape lagi, terus design banner bagai dan esoknye terus tag blogger lain..sangat gigih..kalau la study segigih ni..hihi..takpe,cari pengalaman kan..bukan senang nak buat ni.. :)


To all contestant :
** Thanks coz dah join contest ni!!

** Saye akan follow korang balik..tapi bukan sekarang ok..coz sekarang tengah busy dengan final exam..dah habis exam, i'll follow u all..jangan risau.. :D

** So far, saye akan just review link korang..tak finalize lagi..tu pun curi2 bukak blog..

** Ada yang tanye hari tu, macam mana saye menilai pemenang..saye akan nilai dari aspek jawapan korang..tak semestinye formal..boleh je jawapan yg unik dan lain dari lain..yg penting jujur semasa menjawab..

** Saye akan start finalize contest ni lepas tarikh tutup iaitu 31/5/11..

** Korang kena selalu alert..sebarang perubahan tertakluk kepada keadaan..


So, nak cakap :


dan 


Kepada sesiapa yg tak join lagi, boleh je..sila2 join..lagi ramai lagi meriah kan..bersainglah secara sihat... :)

6 comments:

EimaruSi|ence™ said...

Berilah saya kemenangan!!!Cik Tunang saya senyum sepanjang hari bila tengok jawapan semua tentang 4:)

cik fiqa said...

@eimarusilense : hihi..yg tu kena wait n see ok..ada rezeki awk,ada la.. :)

Lovely Cik Eyka said...

wah..bes2..so cik fiqa kena lah cari yg the best among the rest ;)

cik fiqa said...

@cik eyka : haaa..exactly!ni pon dah rambang mata tgk entry2.. :)

ateen fiqah said...

x sabar nak taw die nye result nnt.. anyaway gewd luck kpd cik fiqa yg sdg exam 2.. ;)

Kisah Sufi said...

sorii..anda telah di tag..sila amek tag..