Sunday, April 10, 2011

: : 'Twins' day out : :

Salam..
agak lama x meng'hapdate'blog ni..
bese la hujung2 sem ni kan, busy sket..
lately, malas tak bape nak rajin update.. 
ok..based on title entry for sure ada yg tertanye2, ape kejadahnye tu..
cecite cecite.. :)

Actually, dis wiken my family datang lg..
eventhough amik masa 7 jam, tapi sy respect my parents..
diorang sanggup drive jauh2 demi utk jumpa anak2, menantu n cucu kat sini..
ceh, tibe2 tacing..hehe..
semalam kitorang kuar shopping kat sogo, n then ari ni plak g nilai 3 before abah,mama, n auntie balik kelantan..
eh,jap..sebelum tu, saye ada nak wat pengakuan kat sini..
saye NURUL SYAFIQA BINTI MOHD NOR ada kembar yg bernama 
NURUL SYAHIRAH BINTI MOHD NOR..
kitorang kembar yg berbeza umur & tahun..
aik, cane tu..
layan gambar2 kat bawah utk dapatkan jawapannye... :D


ni la kembar saye.. :)
same x..?
gediks!
baju ditaja oleh kami sendiri.. :)
saye sayang kamoo!
wif budak ebong dgn gaya posingnye..
fokus2..
while waiting for mama & auntie..

P/S : Wiken ni sangat banyak buang masa..ape nak jadi laa.. :D





Unedited - Version of myself

No comments:

Sunday, April 10, 2011

: : 'Twins' day out : :

Salam..
agak lama x meng'hapdate'blog ni..
bese la hujung2 sem ni kan, busy sket..
lately, malas tak bape nak rajin update.. 
ok..based on title entry for sure ada yg tertanye2, ape kejadahnye tu..
cecite cecite.. :)

Actually, dis wiken my family datang lg..
eventhough amik masa 7 jam, tapi sy respect my parents..
diorang sanggup drive jauh2 demi utk jumpa anak2, menantu n cucu kat sini..
ceh, tibe2 tacing..hehe..
semalam kitorang kuar shopping kat sogo, n then ari ni plak g nilai 3 before abah,mama, n auntie balik kelantan..
eh,jap..sebelum tu, saye ada nak wat pengakuan kat sini..
saye NURUL SYAFIQA BINTI MOHD NOR ada kembar yg bernama 
NURUL SYAHIRAH BINTI MOHD NOR..
kitorang kembar yg berbeza umur & tahun..
aik, cane tu..
layan gambar2 kat bawah utk dapatkan jawapannye... :D


ni la kembar saye.. :)
same x..?
gediks!
baju ditaja oleh kami sendiri.. :)
saye sayang kamoo!
wif budak ebong dgn gaya posingnye..
fokus2..
while waiting for mama & auntie..

P/S : Wiken ni sangat banyak buang masa..ape nak jadi laa.. :D




No comments: