Wednesday, April 27, 2011

: : What the fish u are!!! : :

Salam..
Lepas study almost 4 hours tadi,ingat release la tension..online jap..bukak fb..ada la member saye ni share kat fb tu..


Tengok je tajuk tu, terus rasa nak bukak..coz tajuk die panas beb..tajuk die "BENARKAH ANAK MUDA PEREMPUAN KELANTAN TAKDE ADAB"...

wak luuu!!bila dah baca,memang bengang giler la..bengang sebab suke suki mak ayah atok nenek moyang die je nak mengutuk dan menghina..saye rakyat kelantan ni memang la bengang eventhough bukan semua orang cam dia cakap tu..kalau nak tau nape saye marah2 ni, korang boleh klik blog itu..then,korang nilai la sendiri..

Saye bukan nak mengaibkan sape2..just nak mengingati sesama kita..tak salah kalau nak menulis, tapi biarlah yg bersesuaian..jangan main ikut perasaan je..jgn kerana nila setitik, rosak susu sebelanga...

Peace,no war! ^^

P/S^1 : Jangan menilai sesuatu berdasarkan luaran semata2..
P/S^1 : Satu jari kita menuding jari ke arah orang lain,selebihnya akan menuding diri sendiri.. 

Unedited - Version of myself

9 comments:

.syamim. said...

OMG ! ttbe berminat ade bace jugak coz saya pun keterunan kelate .

cik fiqa said...

@syamim : baca lah..then.kita bengang same2 ea.. :D

.syamim. said...

oke dah bace ! jahat nye ! dia x kenal lagi org kelate cane . saje je nak jatuhkn . haihh !

cik fiqa said...

@syamim : kan??ish2..tapi,rasanye die dah remove blog die..kalo search mmg xde da..huhu...

.syamim. said...

eh . yeke ? tadi baru bace . takot lah tu . yelah . mane boleh tulis camtu dlm blog . isu sensitive tu .

cik fiqa said...

@syamim : hihi..bio la die... :p

.syamim. said...

bhahahh . betoik ;)

Acha said...

nk maroh gok sero tp gk siye jgk dy mybe dy sakit aty sgt kot yela sbb ore ni bkn sumenye baik n bkn sumenya jahat. tp tulah len kali jgnla post sumtin dat sensitive if u dun want to mess wit people around u.huu
sekian.

cik fiqa said...

@acha : acha pn org kelate ke..?yup,agree wif u yunk.. :)

Wednesday, April 27, 2011

: : What the fish u are!!! : :

Salam..
Lepas study almost 4 hours tadi,ingat release la tension..online jap..bukak fb..ada la member saye ni share kat fb tu..


Tengok je tajuk tu, terus rasa nak bukak..coz tajuk die panas beb..tajuk die "BENARKAH ANAK MUDA PEREMPUAN KELANTAN TAKDE ADAB"...

wak luuu!!bila dah baca,memang bengang giler la..bengang sebab suke suki mak ayah atok nenek moyang die je nak mengutuk dan menghina..saye rakyat kelantan ni memang la bengang eventhough bukan semua orang cam dia cakap tu..kalau nak tau nape saye marah2 ni, korang boleh klik blog itu..then,korang nilai la sendiri..

Saye bukan nak mengaibkan sape2..just nak mengingati sesama kita..tak salah kalau nak menulis, tapi biarlah yg bersesuaian..jangan main ikut perasaan je..jgn kerana nila setitik, rosak susu sebelanga...

Peace,no war! ^^

P/S^1 : Jangan menilai sesuatu berdasarkan luaran semata2..
P/S^1 : Satu jari kita menuding jari ke arah orang lain,selebihnya akan menuding diri sendiri.. 

9 comments:

.syamim. said...

OMG ! ttbe berminat ade bace jugak coz saya pun keterunan kelate .

cik fiqa said...

@syamim : baca lah..then.kita bengang same2 ea.. :D

.syamim. said...

oke dah bace ! jahat nye ! dia x kenal lagi org kelate cane . saje je nak jatuhkn . haihh !

cik fiqa said...

@syamim : kan??ish2..tapi,rasanye die dah remove blog die..kalo search mmg xde da..huhu...

.syamim. said...

eh . yeke ? tadi baru bace . takot lah tu . yelah . mane boleh tulis camtu dlm blog . isu sensitive tu .

cik fiqa said...

@syamim : hihi..bio la die... :p

.syamim. said...

bhahahh . betoik ;)

Acha said...

nk maroh gok sero tp gk siye jgk dy mybe dy sakit aty sgt kot yela sbb ore ni bkn sumenye baik n bkn sumenya jahat. tp tulah len kali jgnla post sumtin dat sensitive if u dun want to mess wit people around u.huu
sekian.

cik fiqa said...

@acha : acha pn org kelate ke..?yup,agree wif u yunk.. :)