Sunday, May 22, 2011

: : Akhirnya si bongsu berjauhan dengan family : :

Salam..

Akhirnya, si bongsu a.k.a adikku dah berjauhan dengan family..sebelum ni,x pernah pun berjauhan..kalau ada pun,just g kursus or sewaktu dengannya..tadi gerak dari kajang kol 7 pagi,padahal melaka je pun..tapi,tuan cik empunya diri beria nak gerak awal..so,awal la jadinya..daftar kol 10 lebih,then kemas barang semua..pastu keluar lunch..kol 3 baru la kitorang gerak dari uitm alor gajah..maka,terjadilah aksi mengalirkan air mata antara kami..tambah2 bila si kecik menangis nak ikut cik cu die...

Petang tadi g round melaka dulu b4 bertolak balik..then,dinner..ni pun baru je sampai rumah,terus update..esok 8 jam pulak dalam kereta..going back to kelantan..nasib baik tak payah drive..so, bley r tidoooo je dalam kereta nanti... :)
Unedited - Version of myself

2 comments:

Mohd Ridhuan said...

selamt berdikari...
heheheheh

cik smiley said...

hu3....sie ko dio...

Sunday, May 22, 2011

: : Akhirnya si bongsu berjauhan dengan family : :

Salam..

Akhirnya, si bongsu a.k.a adikku dah berjauhan dengan family..sebelum ni,x pernah pun berjauhan..kalau ada pun,just g kursus or sewaktu dengannya..tadi gerak dari kajang kol 7 pagi,padahal melaka je pun..tapi,tuan cik empunya diri beria nak gerak awal..so,awal la jadinya..daftar kol 10 lebih,then kemas barang semua..pastu keluar lunch..kol 3 baru la kitorang gerak dari uitm alor gajah..maka,terjadilah aksi mengalirkan air mata antara kami..tambah2 bila si kecik menangis nak ikut cik cu die...

Petang tadi g round melaka dulu b4 bertolak balik..then,dinner..ni pun baru je sampai rumah,terus update..esok 8 jam pulak dalam kereta..going back to kelantan..nasib baik tak payah drive..so, bley r tidoooo je dalam kereta nanti... :)

2 comments:

Mohd Ridhuan said...

selamt berdikari...
heheheheh

cik smiley said...

hu3....sie ko dio...