Tuesday, May 3, 2011

: : Away for a while : :

Salam..

Just a simple post..saye x kan update blog dlm masa beberapa hari ini..have 4 more paper to go...waaaa..org lain ada yg dah habis,ada yg lagi satu paper..x pe..berusaha!yeahhh!

Kepada sesiapa yg still nak join contest tu,korang dialu2kan..banyak masa lagi kan..kepada sesiapa yg ada follow saye, tinggalkan kesan cap jari tapak kaki korang kat sini ea..saye akan follow balik bile dah setel exam..

K la..till then..wish me luck~




Unedited - Version of myself

5 comments:

Afifa Najwa said...

silalahh singgah sini , saya dah join. ^^

http://fyfastreet.blogspot.com/2011/05/contest-semua-tentang-4.html

Cik Ezy said...

gud luck ye..

i am S!L4H.. said...

dh abis ke blom nih. hehe
gud luck~~~

lpas ni bole cuti same2 lah. heee

Mohd Ridhuan said...

gudluck...
buat yang terbaik...

mizz yann said...

YAN DA JOIN..JMPUT SGGH EA KAK!!:D http://izyanzainudin.blogspot.com/2011/05/semua-tentang-4.html

Tuesday, May 3, 2011

: : Away for a while : :

Salam..

Just a simple post..saye x kan update blog dlm masa beberapa hari ini..have 4 more paper to go...waaaa..org lain ada yg dah habis,ada yg lagi satu paper..x pe..berusaha!yeahhh!

Kepada sesiapa yg still nak join contest tu,korang dialu2kan..banyak masa lagi kan..kepada sesiapa yg ada follow saye, tinggalkan kesan cap jari tapak kaki korang kat sini ea..saye akan follow balik bile dah setel exam..

K la..till then..wish me luck~



5 comments:

Afifa Najwa said...

silalahh singgah sini , saya dah join. ^^

http://fyfastreet.blogspot.com/2011/05/contest-semua-tentang-4.html

Cik Ezy said...

gud luck ye..

i am S!L4H.. said...

dh abis ke blom nih. hehe
gud luck~~~

lpas ni bole cuti same2 lah. heee

Mohd Ridhuan said...

gudluck...
buat yang terbaik...

mizz yann said...

YAN DA JOIN..JMPUT SGGH EA KAK!!:D http://izyanzainudin.blogspot.com/2011/05/semua-tentang-4.html