Sunday, May 8, 2011

: : Berakhirnya sem 4 : :

Salam..

Wahh..dah bape hari tak update blog ni..sori sangat2 pada sesiapa yg menjengah blog ni,tapi x dilayan..tuan blog busy dengan exam..takpe..lepas ni dah boleh selalu update..tepat jam 4 p.m. tadi,maka berakhirlah status saye sebagai student 2nd year kat upm..pasal final exam tu, dah buat yg terbaik..dah usaha dan ikhtiar..sekarang ni just tawakal dan doa..insyaAllah..

Bila dah habis exam,so maknanya cuti 4 bulan!!!hip hip horreyy!!!boleh lepak lama2..ternak lemak..eh,salah..bakar lemak...ye ye o je kan.. :)


opps!terlebih suda...

P/S : Going back to hometown this coming wednesday..rindu sama kucing2..
Unedited - Version of myself

No comments:

Sunday, May 8, 2011

: : Berakhirnya sem 4 : :

Salam..

Wahh..dah bape hari tak update blog ni..sori sangat2 pada sesiapa yg menjengah blog ni,tapi x dilayan..tuan blog busy dengan exam..takpe..lepas ni dah boleh selalu update..tepat jam 4 p.m. tadi,maka berakhirlah status saye sebagai student 2nd year kat upm..pasal final exam tu, dah buat yg terbaik..dah usaha dan ikhtiar..sekarang ni just tawakal dan doa..insyaAllah..

Bila dah habis exam,so maknanya cuti 4 bulan!!!hip hip horreyy!!!boleh lepak lama2..ternak lemak..eh,salah..bakar lemak...ye ye o je kan.. :)


opps!terlebih suda...

P/S : Going back to hometown this coming wednesday..rindu sama kucing2..

No comments: