Sunday, May 15, 2011

: : Contest dah tamat : :

Salam...

Mentang2 dok kat rumah, nak update blog pun malas tak berapa nak rajin..kalo dah mengadap novel, memang laa.. :)

Hari ni 15 mei..dan seperti yg dijanjikan, hari ni last day untuk contest "SEMUA TENTANG 4"..alhamdulillah, sambutan sangat2 menggalakkan..blogger yg join ada la lebih kurang 300..fuhhh, memang agak mencabar nak kena pilih yg terbaik..setakat ni saye dalam proses utk pilih 100 terbaik..then, akan wat shortlisted 50,10,5 n lastly top 3..tapi,korang jangan risau..setiap yg terpilih,saye akan announce kat sini..drpd top 100 sampai la top 3..i'll try my best utk pilih penyertaan yg terbaik..harap2 semuanya ok la ye..

PENYERTAAN DITUTUP!!!


Unedited - Version of myself

14 comments:

~aimi chenta~ said...

arap2 sye menang . aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ~
kak fiqa uat kkeje uh elok2 . pilih the best !
arap aimi menang . aminnnn~
ta saba nye na tnggu . heeee

miss fie said...

alamak. tak sabar nk tw spe pemenang nyer.. huu~

W A W A said...

wahhhhhh . tak sabarnyeee nak tahu result (:

miss . eya =) said...

dah macam nak semak paper upsr lak.

einz miszmessy said...

gugugugu.....hahaha....tak tau nak cakap ape~tp mmg sengit la lau dah ramai sgt...huhuhu

cik fiqa said...

@aimi chenta : hihi...bnyk2 doa ea.. :)

cik fiqa said...

@miss fie : tungguuuu.. :)

cik fiqa said...

@WAWA : sabar ea..tungguuuu... :)

cik fiqa said...

@miss eya : hihi..contest ni taraf upsr je,bkn spm..dun wori.. :)

cik fiqa said...

@einz miszmessy : yup dear..sgt2 sengit.. :)

Nadia Mashuri said...

saya setia menunggu siapa bakal pemenang..
=)

Lovely Cik Eyka said...

wah..ramai yg join ek?he bgs2..ramai pesaing nie..haha wish me luck ;)

Nur Amira Radhiah said...

tak sabar nak tgok pemenang n nk tgok jawapan2 mereka..klu sy menang best gak..hehe

IqenMissChubby said...

pika...sorry. x sempat nk join.elok2 pas settle segala yg membusykan diri ini,kat umah plak tenet down.maka,x dpt la on9...huhu.
insyaAllah i will join ur next contest..cz i know there will be a second and so on. :)
selamat mencari pemenang contest! ^^

Sunday, May 15, 2011

: : Contest dah tamat : :

Salam...

Mentang2 dok kat rumah, nak update blog pun malas tak berapa nak rajin..kalo dah mengadap novel, memang laa.. :)

Hari ni 15 mei..dan seperti yg dijanjikan, hari ni last day untuk contest "SEMUA TENTANG 4"..alhamdulillah, sambutan sangat2 menggalakkan..blogger yg join ada la lebih kurang 300..fuhhh, memang agak mencabar nak kena pilih yg terbaik..setakat ni saye dalam proses utk pilih 100 terbaik..then, akan wat shortlisted 50,10,5 n lastly top 3..tapi,korang jangan risau..setiap yg terpilih,saye akan announce kat sini..drpd top 100 sampai la top 3..i'll try my best utk pilih penyertaan yg terbaik..harap2 semuanya ok la ye..

PENYERTAAN DITUTUP!!!

14 comments:

~aimi chenta~ said...

arap2 sye menang . aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ~
kak fiqa uat kkeje uh elok2 . pilih the best !
arap aimi menang . aminnnn~
ta saba nye na tnggu . heeee

miss fie said...

alamak. tak sabar nk tw spe pemenang nyer.. huu~

W A W A said...

wahhhhhh . tak sabarnyeee nak tahu result (:

miss . eya =) said...

dah macam nak semak paper upsr lak.

einz miszmessy said...

gugugugu.....hahaha....tak tau nak cakap ape~tp mmg sengit la lau dah ramai sgt...huhuhu

cik fiqa said...

@aimi chenta : hihi...bnyk2 doa ea.. :)

cik fiqa said...

@miss fie : tungguuuu.. :)

cik fiqa said...

@WAWA : sabar ea..tungguuuu... :)

cik fiqa said...

@miss eya : hihi..contest ni taraf upsr je,bkn spm..dun wori.. :)

cik fiqa said...

@einz miszmessy : yup dear..sgt2 sengit.. :)

Nadia Mashuri said...

saya setia menunggu siapa bakal pemenang..
=)

Lovely Cik Eyka said...

wah..ramai yg join ek?he bgs2..ramai pesaing nie..haha wish me luck ;)

Nur Amira Radhiah said...

tak sabar nak tgok pemenang n nk tgok jawapan2 mereka..klu sy menang best gak..hehe

IqenMissChubby said...

pika...sorry. x sempat nk join.elok2 pas settle segala yg membusykan diri ini,kat umah plak tenet down.maka,x dpt la on9...huhu.
insyaAllah i will join ur next contest..cz i know there will be a second and so on. :)
selamat mencari pemenang contest! ^^