Saturday, May 21, 2011

: : Delay : :

Salam..

Terlebih dahulu saye nak mintak maaf banyak2 sebab tak announce lagi top 100 utk contest tu..tak sempat lagi,sekarang still dlm pemilihan..lately saye busy sikit tolong adik saye uruskan ape yg patut untuk daftar kat uitm melaka esok..temankan die wat medical check up,bukak akaun bank,beli barang2 keperluan..so,saye sebagai kakak yg baik kena la tolong urus semua..ceh,naik lif tekan sendiri..:D

Ape2 pun saye akan announce top 100 bile dah setel shortlisted 100 drpd 300..so far,dah rambang mata sebab semua penyertaan hebat belaka..saye sendiri tak tahu nak pilih yg mana..but,i'll try my best to select the best...

P/S : Baru seminggu balik rumah, tapi rasa berat dah naik..ape kes?habis laa camni...
Unedited - Version of myself

5 comments:

~aimi chenta~ said...

pilih yang terbaik akk ! good luck to me ! heeeeeee . :) akk uat keje elok2 . jgn cepat jemu dan bosan :)

Farahiyah Smart said...

xpe2...take ur tyme ok dear..? =) pilih yang terbaeeekkk okay...

Lovely Cik Eyka said...

wokey dear..pilih elok2 ye.. ;)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

choose the best among the best!

chill!

Anna King said...

ann tunggu resultnya ye cik fiqa.. :)

Saturday, May 21, 2011

: : Delay : :

Salam..

Terlebih dahulu saye nak mintak maaf banyak2 sebab tak announce lagi top 100 utk contest tu..tak sempat lagi,sekarang still dlm pemilihan..lately saye busy sikit tolong adik saye uruskan ape yg patut untuk daftar kat uitm melaka esok..temankan die wat medical check up,bukak akaun bank,beli barang2 keperluan..so,saye sebagai kakak yg baik kena la tolong urus semua..ceh,naik lif tekan sendiri..:D

Ape2 pun saye akan announce top 100 bile dah setel shortlisted 100 drpd 300..so far,dah rambang mata sebab semua penyertaan hebat belaka..saye sendiri tak tahu nak pilih yg mana..but,i'll try my best to select the best...

P/S : Baru seminggu balik rumah, tapi rasa berat dah naik..ape kes?habis laa camni...

5 comments:

~aimi chenta~ said...

pilih yang terbaik akk ! good luck to me ! heeeeeee . :) akk uat keje elok2 . jgn cepat jemu dan bosan :)

Farahiyah Smart said...

xpe2...take ur tyme ok dear..? =) pilih yang terbaeeekkk okay...

Lovely Cik Eyka said...

wokey dear..pilih elok2 ye.. ;)

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

choose the best among the best!

chill!

Anna King said...

ann tunggu resultnya ye cik fiqa.. :)