Monday, May 9, 2011

: : Pengumuman perubahan tarikh tutup contest : :

Salam..

Maka dengan ini saye..ceh,macam nak umum hari raya je..puasa pun belum..tema warna untuk raya pun belum decide lagi..

Ok..kembali pada topik..semalam tengok komen2 contest tu..sambutan sangat memberangsangkan..setakat ni,dekat 300 orang yg join..fuh!dapat tugas baru ni..semalam just godek2 entry korang..hari ni baru nak start finalize..dan saye dah wat keputusan untuk ubah tarikh tutup..sepatutnya sampai 31 mei ni kan..nak ubah kpd 15 MEI 2011 iaitu 2 minggu lebih awal..sebab ramai sangat..kena la pilih entry terbaik kan..lagipun ni first contest yg saye anjurkan...so,nak bagi semua orang puas hati..sambutan memang di luar jangkaan..tak expect langsung..ingatkan tak ramai yg nak join..biasalah,contest cikai2 je ni..

Pape pun,thanks kepada sesiapa yg dah join..thanks u oll..sesiapa yg still nak join,silakan..korang ada masa lebih kurang seminggu je lagi.. :)

P/S : Tinggalkan link entry penuh korang tau..bukan link blog...

Unedited - Version of myself

3 comments:

Anis anak wong said...

waaa......tak saba ! hahahaha

Nadia Mashuri said...

tak sabar nak tahu siapa yang terpilih..
=)

syila may said...
This comment has been removed by the author.

Monday, May 9, 2011

: : Pengumuman perubahan tarikh tutup contest : :

Salam..

Maka dengan ini saye..ceh,macam nak umum hari raya je..puasa pun belum..tema warna untuk raya pun belum decide lagi..

Ok..kembali pada topik..semalam tengok komen2 contest tu..sambutan sangat memberangsangkan..setakat ni,dekat 300 orang yg join..fuh!dapat tugas baru ni..semalam just godek2 entry korang..hari ni baru nak start finalize..dan saye dah wat keputusan untuk ubah tarikh tutup..sepatutnya sampai 31 mei ni kan..nak ubah kpd 15 MEI 2011 iaitu 2 minggu lebih awal..sebab ramai sangat..kena la pilih entry terbaik kan..lagipun ni first contest yg saye anjurkan...so,nak bagi semua orang puas hati..sambutan memang di luar jangkaan..tak expect langsung..ingatkan tak ramai yg nak join..biasalah,contest cikai2 je ni..

Pape pun,thanks kepada sesiapa yg dah join..thanks u oll..sesiapa yg still nak join,silakan..korang ada masa lebih kurang seminggu je lagi.. :)

P/S : Tinggalkan link entry penuh korang tau..bukan link blog...

3 comments:

Anis anak wong said...

waaa......tak saba ! hahahaha

Nadia Mashuri said...

tak sabar nak tahu siapa yang terpilih..
=)

syila may said...
This comment has been removed by the author.