Thursday, July 7, 2011

: : Setelah sekian lama menyepi : :

Salam..

Hye semua..hope sihat2 selalu..da sebulan lebih tak update blog..kira lama la jugak kan..and of coz korang mesti tertanya2 pasal pemenang contest tu..fuhhh...sambil tarik nafas panjang2 b4 explain,takot kena marah..tengah pening utk pilih top 100..coz sume penyertaan best2..mata dah berpinar2 mengadap lappy utk finalize..top 100 pon da pening,cane yg top 3 nnt agaknya ea?so,saye mintak korang bersabar ea..bukan senang nak pilih yg terbaik ni..kang salah pilih,macam tak adil pulak kan..iye dak?

Actually,the main reason lama tak update blog sebab JK!jiwa kacau..ada masalah personal sikit..bila dah jiwa kacau,nak online pon malas..sekarang ni tengah try utk pulihkan semangat dan lupakan semuanya..saye kena bangkit utk teruskan kehidupan ni..let bygone be bygone..life must go on,rite?semua yg terjadi ni ada hikmah di sebaliknya..insyaAllah..

P/S : Rasa bersyukur sangat2 di saat saye kesedihan,family dgn member2 still bagi support..thanks sume..cyg korang!!!

Unedited - Version of myself

5 comments:

zana said...

take your time...=) biasalah adat hidup...kejap happy kejap sedih...sabar yer.. =)

cik fiqa said...

@zana : thanks dear.. :)

IEQAH said...

Ok be strong..n mmg tggu siapa pemenang contest u..kalau u lupa nk singgah lagi..nah KLIK SINI UNTUK KE CONTEST TNTG 4

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Owh...Sabar lah hadapi setiap masalah yang dilalui tu.. Egat kan Pika dah bertukar blog baru..Ramai gak tgk yg tanya pasal contest tu..Take ur time

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat pagi sahabat..

sedikit berbagi inspirasi pagi..

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat pagi serta senyum terindah kita untuk meyambut pagi hari yang indah ini..
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/

Thursday, July 7, 2011

: : Setelah sekian lama menyepi : :

Salam..

Hye semua..hope sihat2 selalu..da sebulan lebih tak update blog..kira lama la jugak kan..and of coz korang mesti tertanya2 pasal pemenang contest tu..fuhhh...sambil tarik nafas panjang2 b4 explain,takot kena marah..tengah pening utk pilih top 100..coz sume penyertaan best2..mata dah berpinar2 mengadap lappy utk finalize..top 100 pon da pening,cane yg top 3 nnt agaknya ea?so,saye mintak korang bersabar ea..bukan senang nak pilih yg terbaik ni..kang salah pilih,macam tak adil pulak kan..iye dak?

Actually,the main reason lama tak update blog sebab JK!jiwa kacau..ada masalah personal sikit..bila dah jiwa kacau,nak online pon malas..sekarang ni tengah try utk pulihkan semangat dan lupakan semuanya..saye kena bangkit utk teruskan kehidupan ni..let bygone be bygone..life must go on,rite?semua yg terjadi ni ada hikmah di sebaliknya..insyaAllah..

P/S : Rasa bersyukur sangat2 di saat saye kesedihan,family dgn member2 still bagi support..thanks sume..cyg korang!!!

5 comments:

zana said...

take your time...=) biasalah adat hidup...kejap happy kejap sedih...sabar yer.. =)

cik fiqa said...

@zana : thanks dear.. :)

IEQAH said...

Ok be strong..n mmg tggu siapa pemenang contest u..kalau u lupa nk singgah lagi..nah KLIK SINI UNTUK KE CONTEST TNTG 4

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

Owh...Sabar lah hadapi setiap masalah yang dilalui tu.. Egat kan Pika dah bertukar blog baru..Ramai gak tgk yg tanya pasal contest tu..Take ur time

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat pagi sahabat..

sedikit berbagi inspirasi pagi..

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat pagi serta senyum terindah kita untuk meyambut pagi hari yang indah ini..
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/